Mitt mående!

Igår gjorde vi inte så mycket. Det känns så oinspirerande att skriva ett inlägg om en dag där det inte har hänt något särskilt. Vad tycker ni? Vill ni läsa om dessa dagar också?

Igår mådde jag inte alls bra. Hade sån ångest. Kände att jag inte skulle klara av att gå ut. Jag var lite dum och sänkte min dos Sertralin. Kände mig så likgiltig på den dosen. Är trött på mediciner. Dessutom glömmer jag ta min Lyrica på eftermiddagen. Min telefon glömmer att påminna mig ibland. Det kan säkert också påverka måendet. Tänk om man skulle få vara medicinfri. Jag har skrivit till min endoläkare att jag inte orkar gå på minipiller längre. Jag klarar inte av hormoner. Jag blir deprimerad av det. Vill inte må som jag gjorde under alla de år jag gick på p-piller. Jag märkte inte förrän jag slutat hur dåligt jag faktiskt mådde på de. Då tar jag hellre extrem pms någon dag och smärtor vid mens än att må dåligt varje dag. Jag vill testa!!! Jag vill kunna leva och njuta av livet nu!!!

Smärtor gör inte måendet bättre. Det tär så enormt mycket på psyket. På måndag ska jag träffa sjukgymnasten igen och min läkare har lovat att ringa.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer