Misshandlad & tippande stol!

Edgar har börjat ta upp fötterna på bordet. Han tar spjärn och kasar bakåt med stolen. En gång höll den på att tippa. Det är nog dags att skaffa en ny. Vi funderar på IKEA's Antilop. Den verkar bra! Vad har ni för en stol?

Idag fick han testa de nya skedarna från I Can Spoon. Han tycker de är roliga att leka med. Fina färger! Han höll den fint och fick in den bra i munnen. Men med mat på får vi nog vänta lite med för det blev kladdig puré överallt. 😂

Efter förmiddagsvilan så lekte vi med klossarna. Han tycker det är kul när jag bygger högt så han får riva de. Extra roligt blir det om jag lägger en leksak högst upp. Han har inte börjat bygga själv ännu. Men det kommer nog! Lite tidigt ännu.

Däremot så klättrade han upp på mig och satte sig på knä. Snart ställer han sig nog upp själv.

Pappa Jonas gamla klossar är också roliga. De leker han mycket med. Vill man vara med och leka så får man vara snabb för han river allt snabbt. Det åker klossar över hela golvet. Vissa har åkt under soffan och de försöker han ta ibland. Det är nog dags att kolla vad som gömmer sig under soffan. Leksaker, julgranskulor, julnötter och annat kan det finnas när katterna också har varit i farten.

Mina armar efter alla nålstick igår på akuten. Ser misshandlad ut. Känner mig lite som det också då vissa gör ont. Den ena sköterskan grävde rejält med nålen. Aj aj!

Ikväll har vi gått en liten runda. Edgar fick sitta i bärselen på Jonas. Vi handlade på Konsum. Passade på att köpa lite blöjor innan våra kuponger tog slut. 2 blöjor för 148:- är väl rätt billigt? Vi köpte även en ny sorts gröt som jag hade en rabattkupong på. Den kommer jag att visa i ett annat inlägg.

När vi kom hem så fick Edgar äta middag. Till efterrätt gjorde vi Nice Cream. Frusen banan mixat med bär. Mums mums! Jag drack en Cola och fick ont igen. Inget mer koffein för mig!!!

Nu sover Edgar gott i sin säng och jag sitter i soffan och slappar. Imorgon hoppas vi på fint väder så att vi kan hänga i parken.

Vad har ni hittat på idag?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Ja njut så länge de inte ska resa sig upp mot allt. Är helt slut om dagarna att jaga en krypande tjej som ska ställa sig upp mot allt. Ikeas barnstol är grym! Kanske inte den snyggaste men superpraktisk och lätt att rengöra.
sillyme
sillyme,
Hjälp ja! 😂 Man får väl pimpa den med en fin dyna. Praktisk att bara spola av ja. Vi har en gammal trästol nu. 😄
nouw.com/sillyme
Mysfamiljen
Mysfamiljen,
Vi har både antilop och Stokke tripp trapp. Stokke används mest hemma. Antilop som extrastol eller så är den perfekt att ta med sig då den är lätt att plocka av benen på.
nouw.com/mysfamiljen
sillyme
sillyme,
Ah smart att man kan plocka isär den! 😄
nouw.com/sillyme
Karin
,
Tror dock att nästan alla barnstolar har problemet att de kan tippa om barnet tar spjärn mot bordet. Tänker att antilop är konstruerad på ungefär samma sätt som er nuvarande stol, så för den sakens skull gör det kanske ingen skillnad. Eller...? Jo, förresten! Använder man brickan som hör till har ju barnet inget att ta spjärn mot. 😊
sillyme
sillyme,
Jag tror faktiskt att den står lite mer stadigt. Brickan kan ju vara bra också. 😄
nouw.com/sillyme