Minisemester!

Hej!
Hur mår ni? Jag mår ok. Är bara lite trött i kroppen efter gårdagen.

Vi åkte Flixbus till Ljungby igår. För vi skulle hälsa på svärföräldrarna. Det blev lite tokigt när vi skulle hoppa på bussen. Jonas hade köpt en biljett till nästa helg. Han hade kollat fel. Så där stod vi 2 minuter innan bussen skulle gå och bokade om biljetterna. Det blev lite stressigt men vi hann. Så tokigt!

Vi fick sitta där uppe på bussen. Där var det väldigt varmt och det gungade så. Jag blev så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Resan tog 2 1/2 timme.

Vi blev bjudna på våfflor när vi kom fram. Gott! Sen gick vi till en lekplats så Edgar fick springa av sig lite. Han ville mest gunga i denna gungan.

Sen gick vi vidare till vattentornet. Där fanns också en lekplats. Men skogen var roligare. Där letade vi efter troll. Någon hade byggt kojor där. Spännande!

Det var bra motion att gå i skogen med alla löv på marken. Jag var helt slut efter en stund. Så pojkarna fick gå upp på denna kulle själva.

Edgar var så lycklig över att få träffa sin storebror igen. De letade vandringspinnar i skogen. Det måste man ju ha.

När vi kom tillbaka igen så var jag så trött i hela kroppen. Jag borde verkligen ut och gå mer. Men det känns inte lika kul i Malmö. Man blir lite sugen på att flytta ibland. Komma närmare naturen. Där mår jag bättre.

På kvällen blev vi bjudna på middag och sen slappade vi framför tvn och På Spåret. Vi tittar aldrig på det. Gör ni? Men det var ganska kul.

❤️Magdalena❤️

Gillar