Mina parfymer!

Parfymer är intressant tycker jag. De berättar en del om hur man är som person. Lukter förknippar man med mycket. När jag känner igen en parfym så tänker jag tillbaka när och var jag kände den senast. Gör ni likadant?

Parfym.se har de jättemånga parfymer till bra priser. Men man måste ju veta vad man vill ha om man ska handla på nätet.

Dessa använder jag just nu:

Här är några jag haft tidigare som jag kan sakna ibland. Men man behöver förnyelse. En parfym kan väcka en stark känsla inom en. På både gott och ont.

Den första riktiga doften jag köpte var denna från Salvador Dali. Den hade jag väldigt länge. Jag kommer inte riktigt ihåg hur den doftar. Men jag har för mig att det är en ganska tung parfym, vilket jag gillar.

Denna har jag ett väldigt starkt minne från. Jag var i Stockholm och hälsade på några vänner och köpte nya kläder. Det var sommar och denna doftade så friskt.

Denna köpte jag mest för att flaskan var fin och att den hette Cat. Men jag fastnade för doften. Det fanns en med en rosa boll också. Det var den jag hade. När jag och min man var i Prag för några år sen så hittade jag den och köpte den igen. Men då doftade den inte riktigt lika gott.

Vilken är er favorit? Min är The Beat från Burberry som min man köpte till mig. Jag fastande för den direkt. Han köpte den för att namnet passade mig. Så denna använder jag ännu. Sen jag fick barn använder jag inte parfym så ofta. Bara när vi ska på fest. Annars använder jag en Body Mist från The Body Shop.

Jag såg att denna sida även har mitt favoritmärke inom make-up, The Balm. Det var så längesen jag handlade smink. Kanske man borde unna sig något nytt?

(Inlägget innehåller en affiliatelänk)

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer