Mina nya bryn!

Jag har så ljusa ögonbryn och fransar så jag tycker att jag ser så blek och tråkig ut. Det är väldigt sällan som jag unnar mig något själv nu för tiden. Lite vardagslyx. Jag målar ofta fransarna och ibland brynen när jag ska gå ut. Alltid läpparna!!! För jag hatar det där bleka och vardagliga.
Sminkar ni er ofta?

Idag tog jag bussen till Limhamn och gick till Divino Kroppsvård. Jag hade ett presentkort från Live It som jag ville använda till något speciellt. Det blev en ögonbehandling.

En trevlig tjej tog emot mig och jag fick lägga mig ner på en väldigt mysig och bekväm brits. Hon började med att plocka brynen. Sen la hon någon sorts ögonmask som fick behandla ögonen medan hon kladdade på lite färg på fransar och bryn.

Sen fick jag ligga där en stund. Det var väldigt avkopplande. Men jag fick lite tvångstankar om att öppna ögonen. Det hade nog svidit.

När hon hade torkat av färgen efter en stund så fick jag lite ögonmassage.

Så här blev resultatet. Det kommer nog att ta ett tag innan jag vänjer mig vid brynen. Men det blev faktiskt väldigt snyggt. Jag kommer ju att se jättetråkig ut sen när färgen har släppt. Det är rätt svårt att färga själv. Jag har gjort det några gånger.

Kalaset kostade 500:-. Jag skulle nog inte lägga så mycket pengar på något sånt här. Gör ni det? Jag får väl se om jag hittar någon billigare och närmare sen. 

Har ni några tips på bra och billiga skönhetssalonger i Malmö?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

ebbaeklund
ebbaeklund,
jättefint verkligen!
nouw.com/ebbaeklund
sillyme
sillyme,
Lika
,
Supersnyggt!! Passade dig jättebra