Min rygg!

Jag har mått lite bättre i ryggen i helgen. Det är för att min man är pappaledig just nu och kan hjälpa till mer med Edgar. Man gör många snabba oergonomiska rörelser när man har en liten vilde hemma.

Men idag gör det mer ont igen. Jag bar en lätt hylla några meter och fick ont igen. Jag bär antagligen snett. Jag bär alltid Edgar på samma sida t ex. Men så är det nog för de flesta. Man har en sida som är bättre och kanske starkare.

Idag ringde min läkare. Jag ska träffa henne nästa vecka. Det känns jättebra! Jag vet inte om jag bör vila eller träna.

Idag ska jag till sjukgymnasten och träna lite. Så träningskläderna är på och jag ska strax gå. Sen blir det en runda till Apoteket för att hämta medicin.

Söt va?

❤️Magdalena❤️

  • Ryggen

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
Själv har jag oxå fått tillbax min rygg och nackont sen jag fick barn. Blir ju mkt bärande med ett litet barn. Var så rädd att jag skulle få tillbaka min utbuktning(början till diskbråck) i nacken igen. Så det blir sjukgymnast för mig med...lite akupunktur och massage. Själv gillar jag inte att ta tabletter, tog knappt ngr tabletter efter mitt kejsarsnitt(iofs tål bara alvedon) plus när det gäller muskler(o likannde)mm så tycker jag träning och massage(lr naprapat) är 100 ggr bättre än en tablett. Kanske har jag hög smärtgräns...som tur är 😊
sillyme
sillyme,
Jag måste testa min tens mot smärtorna. Kan kanske vara bra. Jag har levt med smärtor så länge nu och mår dåligt över minsta lilla. Så tyvärr är piller ett måste ibland även om det tar emot. Ska definitivt boka in en massagetid. 😄
nouw.com/sillyme