Midsommarsömnad!

Godmorgon!
Idag har vi haft fint väder i Malmö och det har slutat blåsa sådär tokigt som igår. Jag har faktiskt varit ute en runda idag. Första gången efter operationen. Det gick bra. Vi var i Folkets Park och där finns många bänkar om man behöver sitta. Edgar fick leka av sig lite och jag fick sol på näsan.

Äntligen mår jag lite lite bättre. Så pass att jag orkar ta mig upp en våning och sitta och sy korta stunder. Jag har sytt klart Edgars tröja till midsommar. Den blev så fin tycker jag. Det här tyget är superskönt. Det kommer från Fossan. Hon gör väldigt vackra och speciella tyger i skön kvalitet. Mönstret är Edgars favorit. RampeT från boken Jubel og Baluba. En favoritbok med många fina mönster.

Igår började jag även att sy på hans byxor. Men de blev inte klara. Ni får se de sen tillsammans med tröjan. Det blir nog fint ihop. Det är så roligt att sy små set. Jag har haft gott om tid att sitta och skissa och planera. Det är en del av det roliga tycker jag. Själva sömnaden är ganska dryg då jag fortfarande inte har en Overlock. Men jag håller på att spara till en nu. Skattepengarna åkte rakt in på sparkontot. För jag fick faktiskt tillbaka lite för en gång skull.

Har ni några planer för midsommar? Jag trodde först att vi skulle vara tvungna att stanna hemma och sitta i lägenheten och ha tråkigt för oss själva. Men nu blev vi inbjudna till några vänner som också har barn. Vi blir 4 familjer med 5 barn. Så det ska bli roligt. Jag ska göra en efterrätt men kan inte riktigt komma på vad. Jag funderar på en vegansk Cheesecake. Det funkar ju till alla.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer