Samarbete

  Midsommarkläder!

  Den här klänningen ska jag nog ha på mig på midsommar. Har ni köpt något särskilt att ha på er? Denna har jag sytt själv. Jag älskar tyget. Den är färgglad och fin.

  Jag har funderat ett tag på vad jag ska sy till Edgar. Så hittade jag ett fint och lite roligt tyg med jordgubbar på. Men sen har jag inte kunnat bestämma mig för vad jag skulle sy. Idag kom jag på det.

  Byxorna blev så här. Jag har skissat en massa innan. Jag tyckte det var tråkigt att bara göra ett par vanliga byxor efter ett mönster. Så jag skojade till det lite med att lägga till jordgubbarna på benen. Det ska bli en tröja av det tyget också. Så det matchar. Men så glömde jag att mönsterpassa just jordgubbarna. Riktigt störigt!!! Så grejen föll lite. Eventuellt är dessa byxor för stora för Edgar ändå för jag gjorde 98/104 istället för 86/92 som jag brukar sy. Så då gör jag nog om de och då ska jordgubbarna få vara med bättre.

  Annars blev jag väldigt nöjd. Det är roligt att skissa och experimentera med tyger. Även om jag inte är något proffs ännu.

  Igår fick jag reda på att min mormor var en väldigt duktig sömmerska. Det hade varit kul att starta ett företag och börja sy efter beställningar. Men först behöver jag ha lite bättre plats och så vill jag ha en Overlock. Det går snabbare. Det här är en dröm som jag borde följa. Men frågan är om det ger så mycket?

  ❤️Magdalena❤️

  Gillar

  Vegetariskt