Medicinfri & första tandborstningen!

Igår ville Edgar ha gröt tidigt. Antar att ersättningen inte mättar lika mycket längre nu när han äter vanlig mat också. Hur länge ska man ge ersättning egentligen?

Sen blev det bus på filten och mycket slapp. Denna mamman mådde inte så bra i magen. Jag har slutat med mina smärtstillande och då blir alltid magen ut och in. Tarmarna jobbar för snabbt. Det i sin tur gör väldigt ont och då har jag inget mer val än att ligga med värmedynan på magen eller ryggslutet. Men Edgar hade roligt ändå. Fick sitta i Bumbostolen en stund.

Vi lekte mycket med klossarna. De var roliga tydligen. Jag byggde och han välte. Jag gömde och han blev förvånad och sen blev det tittut. Så mycket man kan göra med klossar. Hi hi! Han tyckte det var roligt när jag pratade i dem. Men han själv fick inte riktigt rätt på det. Inte så lätt.

Sen kom detta brev. Edgar ska till tandläkaren på tisdag. Oj oj vad han kändes stor.

Så då var det lika bra att borsta tänderna innan läggdags. En ny rutin. Han verkade tycka det var roligt. Det kliade nog gott i tandköttet.

Sen blev det pyjamas på och gos med djuren på filten en stund innan han somnade först på Jonas efter välling och sen på mig efter ersättning två timmar senare. Då gick vi och la oss i våra sängar istället och sussade gott.

Finn ett fel! 😜

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer