Med eller utan smink?

Kommer ni ihåg det jag berättade vad som hände när vi var på en ny Öppna Förskola? Jag fick hjälp med hissen av en pappa vars dotter frågar om jag är mamma till Edgar. Hon tyckte jag såg ut som en mormor eller farmor. Hon menade såklart inget illa och jag önskar att jag hade frågat varför. Den kommentaren har satt sig i mitt huvud och jag känner mig helt plötsligt gammal. Jag har känt mig gammal i kroppen ett tag. Men har alltid fått höra att jag ser ut att vara 10 år yngre. Sen fick jag barn och har inte tagit hand om mitt yttre om man säger så. Det är inget jag har prioriterat. Men nu känner jag att jag borde göra det. För vem vill se ut som en mormor/farmor vid 40+? Det finns säkert en del som är mormor/farmor vid denna ålder. Men är det så vanligt idag?

Så här ser jag i alla fall ut utan smink. Jag har lite rynkor runt ögonen. Det stör mig inte så mycket. Men jag hatar att delen under ögonbrynen hänger ner. Det gör att jag ser gammal ut. Någon som har ett tips mot det? Jag smörjer med dagkräm varje dag igen vilket jag inte heller har prioriterat. Jag använder en ögonkräm ibland.

Här har jag använt:

* Dagkräm L300
* Foundation Isadora
* Ögonskugga Sleek i-Divine
* Ögonpenna Yves Rocher
* Ögonbryn Benefit Gimme Brow
* Maskara Benefit Roller Lash
* Läppstift LAQA & CO
* Rouge Glazel visage
* Puder Isadora

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Lika
,
Tycker du är jättefin utan smink. Du får lite hårdare utseende med sminket. Men du passar i båda☺ sen tycker inte jag du ska bry dig. Tänk på att edgar får en mamma med lite mer livserfarenhet bara. Jag tror det är en bra sak att ha när man har barn. Sträck på dig och var stolt över din ålder och dina rynkor, det är tack vare dom du är den du är idag
sillyme
sillyme,
Tack för de fina orden! 💕💕
nouw.com/sillyme