Me Made May!

Hej!
Nu under maj månad så ska jag försöka vara med i en utmaning som heter Me Made May. Den går ut på att ha på sig något hemmasytt varje dag under maj månad. Kul! Det borde gå. Men jag har ingen plan och har inte räknat hur många hemmasydda plagg jag har. Så vi får se. Då har jag något att blogga om också.

Idag har jag på mig denna byxkjol som heter Panther Skirt där mönstret kommer från Sewingheart design. Tyget kommer från Znok Design. En stor favorit och den används flitigt. Mer nu när det börjar bli varmt.

Idag har jag äntligen haft tid och lust att sy igen. Jag sydde denna kimono lite snabbt. Mönstret är från Simplicity och tyget är chiffong från Lisas Tyger. Den kan vara skön att ha på sig ovanpå ett linne eller en klänning i sommar.

Jag har tänkt på den här kimonon länge nu. Den blev bra. Jag har ett annat tyg också som jag ska sy en kimono av som ska bli lite längre.

Den här har jag också sytt på idag. Den ska eventuellt bara fållas nedtill. Eller så lämnar jag kanten rå då den ändå bara rullar upp sig.

Mönstret är Nora från Cut&Sew och Elvelyckan Design och tygerna kommer från Nordanro Design. Tyger som egentligen var tänkt till Edgar men som jag la beslag på.

#memademay2021

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,

Så spännande det ska bli att få följa med på din utmaning. Du syr så fina kläder 😍 väskan som du sydde är ju bara så fin 😀 jag bara väntar på att du ska bli en väskdesginer 😍😀

nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,

Åh tack! Vad kul att du tycker det. Jag får öva på fler väskor. Sen kanske jag kan börja sälja. 😍

nouw.com/sillyme
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Så fint du får till det

nouw.com/stenhagenbettan
sillyme
sillyme,

Åh tack! 😍

nouw.com/sillyme