Maxi-fynd!

Eftersom det ska bli lite tråkigt väder i helgen så köpte vi några filmer som vi kan titta på. Edgar fick titta på Pettson & Findus där hemma och fastnade direkt. Så den här kommer han nog att titta på mycket. Husdjurens Hemliga liv är ju så rolig. Dumma Mej 2 är också rolig. Jag och Jonas tittade på den när vi var i Berlin så det har blivit lite vår film. Edgar tycker Minions är roliga. Sameblod har vi velat se länge.

Edgar fick en bil. Han har börjat intressera sig för fordon. Men han har inte så många. Självklart fick det bli en Folkabubbla.

Jag smög ner detta pussel med Babblarna utan att Edgar såg det. Så det får bli en överraskning en dag när det är tråkigt väder och Edgar är för rastlös.

Jag höll på att köpa en massa kläder till Edgar också. De har mycket fint på Maxi tycker jag. De hade ett set med valfri tröja och valfria byxor just nu för 149:-. Det fanns med tigrar på. Kanske jag köper det en annan dag. Brukar ni handla kläder på Maxi?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
ja ibland köper vi kläder på maxi, de har en hel del fint.
tycker inte det är något fel på deras kläder ❤️
så kul med pussel, det älskar vår minsta dotter.
nouw.com/densaknadefamiljen
sillyme
sillyme,
De har t om ecokläder! 😍
nouw.com/sillyme
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
ja och det är superbra, maxi har fina kläder och kvaliten tycker jag med är bra 👍🏻
bättre en hm kläder till barnen.
nouw.com/densaknadefamiljen
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Babblarna är ju så söta! <3
nouw.com/emmaengstrom
Miquela
,
Såg din kommentar till en kommentar härom dagen. Du svarar otrevligt för att du tycker att du får otrevliga kommentarer. Det låter ju som en mogen och väl fungerande strategi! I synnerhet som den kommentar du kommenterade (det handlade om en grill) knappast kunde kallas otrevlig. Men fortsätt i den otrevliga stilen, så slipper du snart kommentarer helt och hållet. Detta är i vilket fall min sista. Vad du än tycker om den.
sillyme
sillyme,
Var det du som skrev inlägget så ber jag om ursäkt för att du verkade få ett otrevligt svar. Jag tyckte inte det var otrevligt? På vilket sätt var det otrevligt? Jag förklarade bara vad vi skulle ha den till!!! 😱
nouw.com/sillyme