Matvägran & dålig mage!

Idag har Edgar inte velat äta så mycket. Gröten åt han bara någon sked av. Men jag lyckades få i honom en macka en stund senare. Han vill bara äta frukt. Lunchen ville han inte ens smaka på. Så han fick äta lite melon. När vi hade varit ute en runda så fick han en vegetarisk lasagne som klämmis. Han åt ytterst lite av den. Så jag gjorde en macka med vegokorv istället. Det brukar han gilla väldigt mycket. Men halva mackan åkte i golvet. Jag testade med en senare vila också eftersom den första blev så tidig. Då fick han lite välling men ville inte äta upp den heller. Sova blev det inget med heller. Ikväll åt han bara halva vällingen.

Han har varit dålig i magen sen igår. Så kanske det är det. Men han har ju även tre kindtänder på gång. Vissa barn blir väl dåliga i magen då vad jag har förstått. Eller så håller han också på att bli förkyld. Jonas är det.

Visst är det jobbigt när de inte äter!!! Men jag är glad att han får i sig lite frukt i alla fall. Men det är frustrerande när man inte förstår varför.

Hoppas han mår bättre imorgon!!! 💕

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer