Matchande kläder & bus!

Min nya kaffemugg som tyvärr inte kan fyllas med kaffe idag för mjölken är slut.

Igår började dagen vid 7. Jag önskar att Edgar kunde sova lite längre nu när det är så mörkt. Det är nästan så att man längtar till julen så att man kan tända all julbelysning.

Vädret var tyvärr inte så kul igår så vi stannade hemma hela dagen.

Till frukost åt Edgar gröt. Jag har kommit på att om man inte ger honom välling när han vaknar så äter han gröt sen. Det smakar väl ungefär likadant. Så det blir kanske tråkigt.

Visst ser han stor ut nu? Det känns som att det händer en massa under helgerna med hans utveckling. Men det är kanske för att jag är själv med honom hela helgen. Nu dröjer det nog inte länge förrän han står utan att hålla sig.

Edgar vilade förmiddag i två timmar. Sen gjorde jag de goda bananpannkakorna. De måste göras igen för de var så goda. Det blev mycket godare utan ägg. Men bananerna är slut IGEN. Vi har nog en liten apa här hemma för jag tycker vi köper bananer var och varannan dag.

Edgar var lite rastlös igår. Vi har ju varit hemma nästan hela veckan pga förkylningar. Men jag vågar inte gå till öppna förskolan den här veckan för vi ska ha kalas på lördag. Då får vi inte vara sjuka!!! Hur ofta kan man bli förkyld egentligen? Edgar har varit det både i september och oktober. Beror det på vilket virus det är?

Hemmamys är ok. Vi körde matchande kläder igår utan att tänka på det. Det busades med bollar och katter. Det var en lyckad present det där bollhavet. T om katterna tycker det är kul. Nackdelen är att alla bollarna hamnar under soffan.

Till middag blev det sojakorv och makaroner. Edgar tycker det är mumsigt med korv. Makaronerna leker han mest med. Vi får kanske göra någon annan pasta istället.

Leka med bollarna!

Tvn kollade vi också på en del igår. Det är så svårt att komma på vad vi ska leka med. Vad gör ni om dagarna med er 1-åring? Jag måste köpa någon färg så vi kan måla. Det skulle vara kul att rama in Edgars första tavla.

Sen möttes jag av det här när jag skulle blogga. Det är så tråkigt. Det är alltid något strul med denna portal tycker jag. Men jag vill inte byta för jag gillar layouten man kan göra på inläggen samt samhörigheten. Det är så lätt att länka och följa andra bloggar. Jag har kommit i kontakt med en del bloggare nu. Det är kul!

När Jonas kom hem så nattade han Edgar. Sen tittade vi på Annabelle 2. Men det är inte kul att kolla film för alla högtalare funkar inte. Måste koppla om. Sen är vissa filmer så tysta när de pratar och så blir det sjukt högt när något läskigt händer. Sjukt störigt!!!

Sen la jag mig vid 23. Var så trött!

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer