Mamma utmaning - Syskon!

Jag och @Jennysvardag har startat en utmaning för alla bloggande mammor. Vi kommer att skriva om olika ämnen om barn och mammor varje dag som kommer upp klockan 17.

Har ni något ämne ni vill att vi tar upp? Gärna det. Skriv då en kommentar nedan.

Vill ni vara med? Jättekul! Skriv en kommentar så lägger vi till er i en lista under inlägget. Glöm inte att tagga oss i inlägget då så vi kan läsa det. Bloggar ni utanför Nouw och vill vara med så går det också bra. Skicka då blogglänken till oss.

Tycker du det är viktigt med syskon?

Jag har ju tagit upp det här med syskon tidigare. Edgar kommer antagligen inte att få ett yngre syskon. Hade vi lätt kunnat bli med barn och jag hade mått bra i kroppen så hade det kanske varit aktuellt. Men nu känns det inte som det.

Edgar har en äldre bonusbror. Sen har han många kompisar. Jag tror det räcker för honom. Han kommer att få 100% uppmärksamhet från oss och det tycker jag känns skönt. Med ett barn till så hade jag antagligen inte orkat göra något.

När vi skulle köpa bilbarnstolen igår så kändes det lite jobbigt. Kvinnan vi pratade med sa flera gånger det här med att få syskon och ha en bilstol till. Jag bara nickade och log. Kände att jag inte orkade. Då säger Jonas att nej det kommer inte att bli fler barn. Det kändes skönt att han sa det. Men ändå var kvinnan tvungen att påpeka att det där vet man inte och att hon hade hört den förut. Jag orkade verkligen inte dra hela historian.

Vad ser ni på det där med syskon?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

tsilod
tsilod,
Åh jag är gärna med i utmaningen ❤
nouw.com/tsilod
sillyme
sillyme,
vad kul! 😍
nouw.com/sillyme