Mamma utmaning - Sömn!

Jag och @Jennysvardag har startat en utmaning för alla bloggande mammor. Vi kommer att skriva om olika ämnen om barn och mammor varje dag som kommer upp klockan 17.

Har ni något ämne ni vill att vi tar upp? Gärna det. Skriv då en kommentar nedan.

Vill ni vara med? Jättekul! Skriv en kommentar så lägger vi till er i en lista under inlägget. Glöm inte att tagga oss i inlägget då så vi kan läsa det. Bloggar ni utanför Nouw och vill vara med så går det också bra. Skicka då blogglänken till oss.

Sover ert barn i er eller egen säng?

Edgar har sovit i sin säng sen han var nyfödd ungefär. Jag tycker vi alla sover bäst då. För jag sover dåligt om han sover hos oss. Dels för att jag vill ha koll på honom och dels för att jag inte kan vända mig som jag vill. Jag har ju mycket smärtor som gör det svårt för mig att sova. Sen är jag rädd för att Jonas ska lägga sig på honom eller något. Han sover så hårt.

Nu när Edgar är äldre så är jag glad att han tycker om att sova i sin egen säng. Ibland när han vaknar på natten så får han ligga kvar hos mig och sova där. Någon timme går bra. Men helst inte en hel natt. Han kan verkligen inte ligga still när han sover.

Hur sover ni?

❤️Magdalena❤️

Gillar