Mamma utmaning - Mat!

Jag och @Jennysvardag har startat en utmaning för alla bloggande mammor. Vi kommer att skriva om olika ämnen om barn och mammor varje dag som kommer upp klockan 17.

Har ni något ämne ni vill att vi tar upp? Gärna det. Skriv då en kommentar nedan.

Vill ni vara med? Jättekul! Skriv en kommentar så lägger vi till er i en lista under inlägget. Glöm inte att tagga oss i inlägget då så vi kan läsa det. Bloggar ni utanför Nouw och vill vara med så går det också bra. Skicka då blogglänken till oss.

Vilken mat är ert barns favorit?

Just nu är Edgar inne i en period då han matvägrar ibland. Jag tror det är hans tre kindtänder som bråkar. Men om Edgar fick välja själv vad han ska äta så hade det blivit frukt alltid. Han älskar verkligen apelsin och banan. Fruktklämmisar är också en favorit och hemmagjorda smoothies. Men det kan man kanske inte leva på.

Jag har märkt att Edgar äter bättre om det är lite variation. Han verkar gilla när det är lite stark mat. Något han tycker är jättegott är Tzaispett. Där år både ingefära och chili i de. Han gillar min böngryta med spenat, spiskummin och koriander. Fetaost till det. Det är supergott. Edgar har precis börjat äta just Fetaost. Jag tror att han har upptäckt att salt mat är gott. Jag saltar fortfarande inte så mycket när han ska äta.

Vi har kommit på att Edgar äter bättre om han får plockmat. Lite protein, lite kolhydrater, lite grönt och lite frukt. Så får han äta som han vill.

Vi är med i utmaningen:

@penntrollet

cuevas.blogg.se

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
fetaost i mat är ju så gott 😍 måste testa och göra vegitarisk för och se om loui gillar se 😃
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
ja gör det! säg till om du vill ha tips! 😊
nouw.com/sillyme