Mamma utmaning - Leksaker!

Jag och @Jennysvardag har startat en utmaning för alla bloggande mammor. Vi kommer att skriva om olika ämnen om barn och mammor varje dag som kommer upp klockan 17.

Har ni något ämne ni vill att vi tar upp? Gärna det. Skriv då en kommentar nedan.

Vill ni vara med? Jättekul! Skriv en kommentar så lägger vi till er i en lista under inlägget. Glöm inte att tagga oss i inlägget då så vi kan läsa det. Bloggar ni utanför Nouw och vill vara med så går det också bra. Skicka då blogglänken till oss.

Vilken leksak är ert barns favorit?

Edgar har väldigt många leksaker. När han var mindre så lekte han mest med gosedjur. Panda var hans favorit och är ännu. Panda är alltid med när han ska sova.

Nu när han är större så har han andra favoriter. Edgar gillar att bygga och sortera. Så klossar är en stor favorit. Han kan sitta länge och bygga torn, gömma saker i de, sätta ihop de. Ja man kan göra mycket med klossar. Han har några klossar där det tillhör djur. Varje djur har en egen kloss som sitt hus. Dessa är roliga. Man kan gissa djuret och lära sig färger och räkna. Nu bor de flesta djuren i badkaret men klossarna är roliga ändå.

En annan stor favorit är bollar. Edgar fick ett bollhav när han fyllde år. Dessa leker han med varje dag. Lite väl mycket ibland då det är bollar i hela lägenheten. Det är extra kul att sitta i bollhavet och kasta ut alla bollarna.

Andra favoriter är böcker. Varje dag sitter han och bläddrar i någon bok eller vill att man ska läsa. Det är mysigt tycker jag. Edgar har väldigt många böcker. Han har fått alla mina gamla.

Edgar fick ett Duplo siffertåg som han också leker en del med. Jag bygger och han plockar isär. Han har inte riktigt kommit på hur man sätter ihop de ännu.

En annan favorit är alla Babblarna som gosedjur. De leker han fortfarande med mycket.

Vi är med i utmaningen:

@penntrollet

cuevas.blogg.se

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer