Mamma utmaning - Förlossning!

Jag och @Jennysvardag har startat en utmaning för alla bloggande mammor. Vi kommer att skriva om olika ämnen om barn och mammor varje dag som kommer upp klockan 17.

Har ni något ämne ni vill att vi tar upp? Gärna det. Skriv då en kommentar nedan.

Vill ni vara med? Jättekul! Skriv en kommentar så lägger vi till er i en lista under inlägget. Glöm inte att tagga oss i inlägget då så vi kan läsa det. Bloggar ni utanför Nouw och vill vara med så går det också bra. Skicka då blogglänken till oss.

Hur mår du efter förlossningen?

För mig blev det vaginal förlossning. Jag ville gärna gå igenom det med ett levande barn också. När man får höra skriket efteråt och få upp barnet på magen. Så blev det!

Rätt länge efteråt så hade jag ont. Det var svårt att gå. Foglossningen höll sig kvar också. Jag fick åka till en annan stad och kolla upp hur det stod till där inne efter förlossningen. Jag tyckte det kändes konstigt och som att allt skulle åka ut ibland. Jag var orolig för framfall. Nu hade jag inte det men en början till det. Det har jag fortfarande besvär med. Urinblåsan och tarmen åker in mot slidväggen och det är väldigt obehagligt. Men det är tydligen inget man gör något åt. Läkaren jag träffade tyckte att de hade sytt mig konstigt. Men att det inte gick att åtgärda så här i efterhand. Det känns ju sådär.

Jag bör göra knipövningar varje dag. Men när ska man ha tid med det? Eller rättare sagt, när ska man komma ihåg det. Jag tror att det är för att tarmen åker in och trycker mot livmodertappen som ger mig mycket smärtor ibland.

Hur mår du efter förlossning eller kejsarsnitt?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer