Mamma utmaning - Förälder!

Jag och @Jennysvardag har startat en utmaning för alla bloggande mammor. Vi kommer att skriva om olika ämnen om barn och mammor varje dag som kommer upp klockan 17.

Har ni något ämne ni vill att vi tar upp? Gärna det. Skriv då en kommentar nedan.

Vill ni vara med? Jättekul! Skriv en kommentar så lägger vi till er i en lista under inlägget. Glöm inte att tagga oss i inlägget då så vi kan läsa det. Bloggar ni utanför Nouw och vill vara med så går det också bra. Skicka då blogglänken till oss.

Hur är du som förälder?

Jag är väldigt rädd om Edgar. Så lite av en hönsmamma kanske. Ha ha! Men jag gör allt för honom. Han är det bästa som har hänt mig.

Jag försöker hålla mig lugn och inte skrika på honom. Det är bara när han gör något farligt som jag höjer rösten. Av en reflex känns det som. Jag är väldigt noga med att förklara redan nu varför man inte får göra vissa saker.

Men ibland när jag känner mig stressad eller har för ont så har jag inte så mycket tålamod. Det märker han ju såklart av direkt. Det är lite jobbigt.

Edgar är väldigt envis. Men jag håller hårt på att ett nej är ett nej. För hur ska han annars förstå? Det kan vara lite tufft ibland.

Hur är du som förälder?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer