Mamma utmaning - Böcker!

Jag och @Jennysvardag har startat en utmaning för alla bloggande mammor. Vi kommer att skriva om olika ämnen om barn och mammor varje dag som kommer upp klockan 17.

Har ni något ämne ni vill att vi tar upp? Gärna det. Skriv då en kommentar nedan.

Vill ni vara med? Jättekul! Skriv en kommentar så lägger vi till er i en lista under inlägget. Glöm inte att tagga oss i inlägget då så vi kan läsa det. Bloggar ni utanför Nouw och vill vara med så går det också bra. Skicka då blogglänken till oss.

Vad tycker ditt barn om böcker?

Edgar har tyckt om böcker från första stund han fick de. I början hade han mest bebisböcker. De i antingen tyg eller med tjockare sidor. Sen fick jag alla mina gamla böcker. Det var allt från Pixiböcker till större böcker.

I början tyckte han väl mest att det var spännande att bläddra, riva och smaka. Efter ett tag upptäckte han vad böckerna handlade om. Nu har han några favoriter som han gärna vill att vi läser och tittar i. En Pixibok om hajar, böcker som låter när man trycker, Pino och en tjock från Goboken med ramsor och sånger. Han vill gärna att man berättar vad det är för något på bilderna. Han pekar och så säger vi vad det är. Efter en stund testar han själv att säga det.

Edgar kan sitta och titta i sina böcker själv också. Han verkar då väldigt fokuserad och kan sitta där ett tag.

Vad tycker ert barn om böcker?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer