Mamma utmaning - Bad!

Jag och @Jennysvardag har startat en utmaning för alla bloggande mammor. Vi kommer att skriva om olika ämnen om barn och mammor varje dag som kommer upp klockan 17.

Har ni något ämne ni vill att vi tar upp? Gärna det. Skriv då en kommentar nedan.

Vill ni vara med? Jättekul! Skriv en kommentar så lägger vi till er i en lista under inlägget. Glöm inte att tagga oss i inlägget då så vi kan läsa det. Bloggar ni utanför Nouw och vill vara med så går det också bra. Skicka då blogglänken till oss.

Tycker ert barn om att bada?

Edgar har gillat att bada enda sen han var nyfödd. I början badade han i vasken på toa. Sen fick vi en balja av en vän. Den satte vi antingen i köket på diskbänken eller på golvet. När han kunde sitta själv så kunde han bada själv i baljan. Det gör han fortfarande. Fast den får stå i badkaret. Det är ju lättare.

Edgar blir helt lycklig när vi plockar fram baljan. Han älskar att bada. När vi tar upp honom blir han skitsur.

Vi har fortfarande inte besökt något badhus. Det har inte blivit av. Men så fort jag får pengar så ska vi åka till Hylliebadet. Där ska tydligen vara fint! Har ni badat med era små på något badhus?

Sen längtar jag tills vi kan åka utomlands. Att få se Edgars reaktion när det både är varmt ute och finns en pool. När han blir äldre så ska vi åka till Lalandia. Där är jättekul! Även för vuxna.

Synd att Akvaqul har stängt. Där var så mysigt!

​​Vi är med i utmaningen:

@penntrollet

cuevas.blogg.se

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer