Magnetröntgen imorgon!

Idag så har jag och Edgar varit själva hemma sen jag kom hem från yogan. Jonas skulle på jobbfest.

Edgar har varit lite varm idag. Vi väntar på biverkningar efter MPR-vaccinet. Sköterskan sa ca 10 dagar. Han har fått feber av de andra vaccinen så lär väl få det av detta också. Har era små fått detta vaccin? Hur reagerade de? Man kan tydligen få en mini-mässling, mini-påssjuka och mini-rödahund. Är det något ni har märkt av?

Jag har försökt fota Edgar för ett nytt samarbete. Nästan omöjligt. Jag vill kunna fota utomhus istället för det blir mycket bättre ljus. Men det är lite svårt när man är själv. Jag får ha med Jonas som assistent.

Imorgon ska jag göra en magnetröntgen för att kolla om jag har någon gallsten som bråkar och gör ont. Jag tycker det är lite obehagligt så har fått två Stesolid av min läkare. Jag blir inte så påverkad av en. Men undrar hur mycket jag blir det av två. Jag ska ta de 45 min innan undersökningen och sköterskan tyckte att jag skulle ta de när jag kom dit. Samt vara där lite tidigare då. Behövs det verkligen? Jag ska vara där 8:40. Jag tänker att om jag tar de precis när jag ska gå till bussen så hinner de precis börja verka lite när jag är på plats. Sen är man ju alltid nervös över vad de ska hitta. Ja eller inte! Få börja om allt igen för att komma på vad det är som gör så ont ibland.

Som tur är kommer Jonas att vara ledig imorgon. Känns bra om jag blir trött och behöver sova när jag kommer hem.

Får se om jag kan sova sen.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer