Magnetröntgen!

Hej hej!
Hur mår ni? Jag mår ok idag. Har bara den gamla vanliga värken i kroppen som kommer och går. Den gör mig trött. Så jag har inte gjort så mycket.

I tisdags var jag och gjorde en magnetröntgen. Jag har väntat i 3 månader på den. Så skönt att ha det gjort. Jag tycker det är lite jobbigt att göra då man får åka in i ett trångt rör. Men jag fick lugnande innan. Men det hjälpte inte så mycket tyvärr. Jag har svårt för att slappna av. Önskar att jag bad om Stesolid istället för Oxascand. Ja ja! Nu är det gjort i alla fall. Så nu den jobbiga väntan på svaret.

När jag får svaret så är det lättare för sjukgymnasten att hjälpa mig träna. Just nu har jag svårt för det. Jag vill göra yoga men blir aldrig färdig till det. Jag får fixa en plats här hemma där jag kan träna. Där inte katter och barn stör. Ha ha!

I helgen åker vi till Ljungby. Jag har inte varit där på väldigt länge. Kan inte riktigt minnas när jag var där senast. Jonas föräldrar bor där. Så vi ska ta bussen upp. Ska bli kul att träffa alla igen. Se hur Jonathan (bonussonen) har det också. För han bor hos sin farmor. Skönt att komma hemifrån lite. Så det ser jag fram emot.

Har ni några planer inför helgen?

❤️Magdalena❤️

Gillar