Lördagspyssel!

Idag har vi varit lite pyssliga, Edgar och jag. Vi hittade några pysselböcker som han fick förra sommaren som varit försvunna. Så Edgar har övat bokstäver och klistrat klistermärken samt ritat.

Här har han på sig kläder som jag har sytt. Jag gillar den där senapsgula färgen. Den är snygg och väldigt inne just nu. Bland tyger i alla fall.

När Edgar vilade så passade jag på att sy lite. Jag har gjort en t-shirt till Jonas. Den är inte riktigt klar ännu. Får se om den sitter bra på honom. Jag tycker den blev mysig. Tyget har han valt själv.

Sen började jag på ett linne till Edgar. Kan vara skönt att ha i sommar. Så det ska jag göra några stycken om de sitter bra.

Båda plaggen är nya mönster för mig så jag har ingen aning om hur de sitter på kroppen. Vi får väl se om någon vill vara fotomodell sen.

Nu gör ryggen galet ont igen. Är så trött på den. Jag borde kanske testa TENS där också. Fast det är svårt att fästa den mitt på ryggen själv. När jag har bytt blöja på Edgar och ska lyfta upp honom så går det knappt. Vårt skötbord är så lågt. Ryggen kanske har fått nog av det nu. Dags att börja pott-träna på allvar nu.

Hur har ni gjort vid pott-träning? Har ni kört någon speciell metod? Jag tror på den där de får springa bara och då känner av bättre om de behöver gå. Blöjorna idag är alldeles för bekväma.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Nu har ju du lite andra problem när det gäller kroppen, men jag känner igen det där med ryggen lite grann.
I perioder har jag verkligen fått vara noga att inte lyfta med böjd rygg utan att alltid sträcka ut ryggen, och ha böjda ben när jag lyfter. Alltså jag kan böja ryggen när jag tröstar och myser, men så fort jag ska lyfta måste jag ha rak rygg och böjda knän för att skona mig själv!
sillyme
sillyme,
Ja jag får nog börja tänka hur jag lyfter. Jag vrider mig ibland och det är väl det värsta man kan göra. 😬
nouw.com/sillyme