Lördagsmyset!

Smaka på nya leksaken!

Idag har jag och Edgar varit själva för Jonas har jobbat. Edgar vaknade först vid 4 och ville ha mat. Sen somnade vi båda om tills klockan blev 8. Då var det dags för mat igen. Han äter bra med ersättning fast att han äter vanlig mat också. Han slukar hela flaskan med 150 ml så jag funderar på att börja göra lite till.

Vi busade och hade mys en stund i sängen sen somnade han om igen på mig. Då passade jag på att läsa lite bloggar.

Klockan 10 var det dags för frukost. Edgar fick gröt som vanligt men ville inte äta den. Han satt och bajsade så det var nog därför. Trevligt frukostsällskap. Hi hi! Han fick äta lite klämmis istället. En ny favorit med ananas och kokos bland annat.

Sen blev det bus på filten. Jag betalade räkningar. Usch och blä vilken ångest det där är.

Testa nya nappen från Namnnappen!

Vi har mest tagit det lugnt idag och busat på filten. Vi sov en stund mellan 13-15. Sen fick Edgar äta lite mat. Hans favorit med grönsaker och polenta gick inte heller hem idag. Kanske det är tänderna som bråkar för han har varit väldigt bitig idag. Han fick testa honungsmelon i matnappen istället. Oj vad gott han tyckte det var. Han skällde på nappen för att det kom för långsamt och slängde den i golvet när han ville ha påfyllning. En ny favorit alltså. Kul!

Sen vek jag tonvis med tvätt och la in i garderoben. Så nu kan Jonas sova i sin säng igen. Hi hi! Edgar låg bredvid och busade med giraffen Affe som vi döpt honom till. Sen kom Jonas hem.

Då fick Edgar duscha lite och hoppa i en ny sovpåse. Får se om han fortfarande gillar dem. Jag drog inte åt snöret för jag tror inte att hans vilda fötter hade gått med på det. Han har börjat dra av sig täcket på morgonen så det kan ju vara bra att ha något mysigt att sova i då så han inte fryser.

Sen fick han lite välling och somnade gott i Jonas famn. Det tog inte lång tid innan han sov. Var nog trött idag efter gårdagens kalas.

Nu har jag och Jonas tittat på en halvdålig film och jag ska väl snart krypa till kojs jag med. Edgar sover gott i sin säng. Ett tips om er bebis vägrar sova i sängen. Testa att lägga bebisen lite på sidan. Dåååå går det bra. Vi blev så lättade när vi kom på det. Edgar gillar inte att sova på rygg längre. Nä vem gör det egentligen? Bara korta stunder i så fall.

Hoppas ni haft en mysig lördag. Imorgon är det Valborg och då ska vi gå och titta på elden i Folkets Park.

❤️Magdalena❤️

  • Edgar

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Äntligen har jag lyckats 😂Det var så jobbigt! Vad sööt han är alltid jätte glad! Trevlig dag!😃
nouw.com/enitalienareisverige
sillyme
sillyme,
Åh vad bra! Tack!!! 😍
nouw.com/sillyme
carroat
carroat,
Vilken mysig dag och så söt han är 😊
nouw.com/carroat
sillyme
sillyme,
Emma H
,
Vi har inte lagt henne i egen säng ännu då jag ammar fortfarande. När man ammar så sover de ju absolut inte hela nätter man är glad om man har 2-3 amningar per natt. Så vi har valt att hon söver hos oss i sängen tills hon sover lite längre. Vår lilla har oxå börjat lägga sig på sidan när hon somnar och så gosar hon in sig i oss.
sillyme
sillyme,
Mysigt! Men borde de inte äta samma? Alltså bröstmjölk som ersättning? Många bebisar som ammas vill gärna bara ha närhet. 😊
nouw.com/sillyme