Loddo - Mars!

I samarbete med Loddo så har jag fått hem mars månads box. Den var väldigt rolig tycker jag. En bra blandning.

CLICK & FIX
PATTEX
Pattex No More Nails Click & Fix är en superenkel monteringslimapplikator. Den förladdade limapplikatorn är perfekt för alla monteringsjobb i hemmet, inomhus och utomhus. Montera köks- och kryddhyllor, kläd- eller handdukshängare, brevlådor, fågelhus m.m.

Den här låter ju väldigt spännande. Men jag undrar om den är ok att använda i ett hyreshus? Om den inte går att avlägsna tänker jag. Vi har hyllor och gardinstänger som åker ner hela tiden då betongen smulas sönder.

SYOSS RECREATOR LEAVE-IN SERUM
SYOSS
Denna är speciellt utvecklad för hår som utsatts för mycket färgning, blondering och styling under en kortare tid. Produkten verkar på tre plan, den skyddar hårets bindningar under färgningsprocessen, stärker håret genom att återskapa nya bindningar i hårstrukturen och försluter de aktiva ingredienserna inom hårstrået för ett långvarigt resultat vid regelbunden användning. Applicera i fuktigt eller torrt hår. Skölj ej ur. Använd 1-2 ggr i veckan.

Den här är nog precis vad mitt hår behöver. Men jag har inte hunnit testa den ännu.

CHARCOAL PORE STRIPS
BIORÉ
Denna innehåller naturligt kol som hjälper till att avlägsna fett och dra ut pormaskar, som en magnet. Lämnar huden fräsch, ren och med 3 x mindre fett.

Den här har jag inte hunnit testa ännu.

TEPE GOOD
TEPE
Detta är en unik svensktillverkad kvalitetstandborste med lägre miljöpåverkan. Tandborsten tillverkas av biobaserat råmaterial i form av sockerrör och ricinolja. Eftersom TePe Good tillverkas i förnybar råvara reducerar den växthusgaserna med upp till 95% vilket gör den nästintill klimatneutral.

Denna använder jag just nu och den är bra. Det finns alldeles för mycket farliga plaster idag.

YES PLATINUM
YES
Detta maskindiskmedel är bäst i test enligt Testfakta för andra gången i rad. Så du kan experimentera i köket i vetskapen om att YES hjälper dig med de allra tuffaste diskutmaningarna. Dessutom kan du spara både tid och vatten genom att sluta fördiska. Sätt YES på prov och utmana gamla vanor idag.

Vårt maskindiskmedel håller på att ta slut så denna var ju perfekt. Jag håller med om att denna är bra.

TRIPLE MONTAIN
CAFÉGO
Detta är ett mörkrostat kaffe med ursprung från tre högvuxna områden i Östafrika, Colombia och Centralamerika. För att få fram smakkaraktärerna har vi rostat kaffet enligt vår definition av skånerost. Ett friskt och välbalanserat kaffe med en lång, ren och fyllig eftersmak. Minst 50% av bönorna är från planteringar på över 1400 meters höjd.

Det är alltid spännande att testa nya kaffesmaker. Men jag har inte hunnit testa denna ännu.

NESQUIK ALPHABET
NESQUIK
Denna innehåller 35% mindre socker än jämförbara frukostflingor men fortfarande med en härlig smak av choklad. Fullkorn är vår huvudingrediens, hela 57%. Det är vi stolta över. Låt fantasin flöda med goda och knapriga bokstavsformade Nesquik.

Den här har vi testat och den är god. Edgar tycker det är roligt med bokstäverna. Sen har vi aldrig sånt här hemma annars så då blir det extra roligt och gott.

HAVRE SNACKS
GÅRDSCHIPS
Havre Créme Fraiche & lök är en helt ny och jättespännande produkt. Den innehåller svensk havre, hela 20% protein, bara 9% fett och har inget tillsatt socker. Vår Hummus får en ny smaksättning med falafelkryddor. Vi har verkligen lagt ner vår själ för att uppnå rätt känsla både när det gäller smakerna och texturen.

Jag fick Havre Snacks. De smakade lite väl mycket lök tycker jag. Annars gillade jag texturen.

NÄSDUK
LAMBI
Lambis näsduk är alldeles underbar att ha nära till hands när förkylningen bryter ut, mjuk mot näsa och hud. En praktisk fickförpackning som är enkel att ha med i både väskan eller bilen. Lambi Ultra Soft är en silkeslen näsduk som är extra mjuk! Näsduken rekommenderas av Astma & Allergiförbundet.

Dessa näsdukar har jag alltid med mig. I väskan, skötväskan och fickan.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
sillyme
sillyme,
Ja den är kul! 🙂
nouw.com/sillyme