Lite sömnad mycket...

Hej hej!
Jag är nog världens sämsta bloggare. Eller vad tycker ni? Men det händer inte så mycket kul. Bara jobbiga saker. Som att lopporna är kvar. Men det har blivit lite bättre sen Anticimex var här för andra gången. Men det skulle nog behövas en runda till. Men vi har ingenstans att ta vägen med katter och allt. Hotell har vi inte råd med igen.

Men jag har fått tillbaka sylusten sen jag möblerade om mitt syrum. Det känns väldigt lyxigt att kunna ha ett alldeles eget rum. Jag känner för att måla om. Men jag vet inte riktigt i vilken färg. Kanske det bara blir en fondvägg som jag även kan fota mot. Vi får se.

Det första jag sydde i år var denna gardin. Lite spontant sådär. Jag hade egentligen tänkt sy gardiner till köket men så såg jag att jag hade mer tyg än vad jag behövde. Så därför blev denna gjord först. Gardiner är så tråkigt att sy tycker jag. Men nu måste verkligen julgardinerna ner så det är väl bara att sätta fart. Tyget fyndade jag hos Rosa Huset.

Det andra jag har sytt är denna tröja. Modellen heter Astrid och kommer från Modelli. Den går att göra både som tröja eller klänning. Med vanlig krage, med en vid kort polo eller med gosskrage. Jag gjorde denna vanliga först. Ärmarna skulle blivit mer puffiga. Jag upptäckte sen att jag hade klippt ut ärmarna i storlek 42 och resten i 44. Så det är nog därför som de inte blev så puffiga. Jag får testa igen med ett annat tyg. Tyget kommer från Nordanro Design.

Idag har jag sytt klart denna godbiten. Visst är det härliga färger? Jag älskar tyget. Det kommer från Nordanro Design och är designat av Art by Arneberg. Mönstret är en Smartdress från OMG Bananas. Ett favoritmönster. Denna modell sitter så bra på mig och är så mysig.

Sen håller jag på att testsy ett nytt mönster som ska släppas senare. Det är hemligt ännu. Det är kul att få vara testsömmerska åt mönsterskapare.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska sy nu. Blir det de tråkiga men fina gardinerna? Eller ska jag sy en gosig långärmad tröja med ballongärmar? Eller ska jag fortsätta på Edgars Mamma Mu-tröja? Eller är det dags att börja på en sommarklänning redan nu? Så man kan längta lite extra mycket? Dessa val!!! Ha ha! Jag är född i vågens tecken och har ofta väldigt svårt för att bestämma mig. Något ni känner igen, ni andra vågar?

Trevlig kväll och hoppas att er vecka blir fin! ❤️

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer