Lite orolig & jobbdag!

Semmeldagen, Semledagen... vad säger ni? Fettisdagen? Jag vet inte vad jag säger.

Idag har jag varit på jobbet mellan 12-14. Det var så fint väder precis innan jag skulle gå. Så jag tog på mig lite våriga kläder. Men så fort jag kom ut så började det regna. Sånt där jobbigt regn så jag blev helt blöt.

Jag fick jobba med en ny tjej idag. Maria. Hon var väldigt trevlig och rolig att prata med. Jag fick inventera kläder. Det var bra för då lärde jag mig modellerna bättre. Tiden gick snabbt som vanligt. Jag hade egentligen tänkt öka tiden till 3 timmar nu. Men eftersom jag har varit sjuk och borta en del så kör jag på 2 timmar ett tag till. Vi funderar lite på om det skulle fungera bättre för mig att bara vara där några dagar i veckan istället för alla. För när jag väl är där så känns det som att jag lika gärna kan vara där längre. När jag kommer hem är jag helt slut ändå. Vi får se! Jag vet inte om AF går med på det.

Efteråt gick jag inom ett litet café som ligger på Mitt Möllan, Manna Café, och köpte veganska semlor. De åt vi när Edgar hade vaknat efter vilan.

Han som mått bättre i öronen började klaga på att det gjorde ont igen efter vilan. Jag kikade på de och såg att det hade runnit lite gojs från båda öronen. Så då var jag tvungen att googla. Spräckt trumhinna. Nej nej! Så jag försökte ringa Vårdcentralen. De skulle ringa upp. Men gjorde aldrig det. Klockan blev väl för mycket. Så imorgon ska jag ringa klockan 8. Hoppas att vi får en tid. För jag känner mig lite orolig. Edgar hade 38,2 graders feber idag också. Så något bråkar ännu. Kanske han behöver antibiotika i alla fall.

Ikväll har jag bara velat sy. Men har inte orkat. Vi har tvättat också. Har känt mig så trött som om jag håller på att bli sjuk igen. Men det är nog bara huvudet som går på högvarv. När jag skulle lägga mig så kunde jag såklart inte somna. Så här ligger jag klarvaken. Riktigt jobbigt. Jag tänker nog för mycket. Oroar mig. Kommer vi att få en tid till en doktor? Blir jag sen till jobbet? Ja antagligen eftersom jag inte kan sova. Men jag kan säkert komma in senare om det skulle vara så.

Edgar vaknar till ibland och är ledsen. När jag har legat i soffan så har han varit helt förtvivlad. Mamma borta!!! Vi brukar då sjunga *Vuxna kommer tillbaks* från Daniel Tiger. Alla vuxna kanske inte gör det. Men vi gör det. Då mår han bättre igen. Så nu sitter jag i sängen istället. Klarvaken!!! Edgar ligger bredvid och verkar sova gott nu i alla fall. Så kanske jag också kan sova.

En solig bild från butiken!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Stort grattis till jobbet 😃 jag har totalt missat att du har börjat jobba 🙈 Men fy för öroninflammation och spräckt trumhinna. Dom förstår säkert på jobbet om du blir sen. Krya på edgar nu 😊
nouw.com/jennysvardag
sillyme
sillyme,
Tack! 😍 💕
nouw.com/sillyme