Ligger på gynakuten!

Hej!
Jag skriver bara när något kul händer. Ja eller som nu när något tråkigt händer. Det händer inte så mycket jättekul så därför kan bloggen verka lite negativ just nu. Tråkigt! Men hoppas att ni har överseende med det.

Min mage har varit konstig sedan i torsdags. Det gör så galet ont. Mest uppe i maggropen. Magkatarr. Jag mår illa hela tiden. Fast tarmarna jobbar snabbare än vanligt och jag behöver gå på toaletten flera gånger om dagen. Jobbigt. Om man har Endometrios som jag har så kan det vara väldigt smärtsamt med toabesök. Jag får ångest av att behöva gå på toaletten ibland. Samtidigt som jag bara vill få ut skiten. Ha ha! Det gör ont både innan och efter. Ibland krampar hela magen så det inte går att få ut något. För mycket information? Äsch! Jag vill bara informera er om hur det kan vara att ha Endometrios. För många har just dessa problem. Problem som för många kan vara jobbigt att prata om. Jag tycker inte det är jobbigt längre. Att bajsa är normalt. Alla gör det!!!

Idag när jag vaknade så gjorde det ännu mer ont. Så där mycket så att jag knappt kan gå. Så jag kände att jag inte orkade med smärtan mer och ligger nu på gynakuten igen.

Jag har fått mer smärtlindring och två värmekuddar. Det känns skönt med värme. Jag måste köpa en ny värmedyna. Min gamla börjar bli sliten och känns farlig. På de nya kan man ställa in en timer så den stängs av själv.

Jag får se om smärtan känns bättre om en stund när medicinerna har kickat in.

Vad gör ni idag?

💕

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
usch vad du får lida! Blir det någon op eller hysterektomi (heter det så) eller är den inställd? Krya och hoppas du slipper ha mer ont
nouw.com/ulvelotta
sillyme
sillyme,
Tack! Det verkar inte bli av förrän till hösten. Jobbigt! 😞💕
nouw.com/sillyme
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Så jobbigt, ta mycket hand om dig ❤
nouw.com/enitalienareisverige
sillyme
sillyme,
Tack! 💕💕
nouw.com/sillyme
Annelie S
,
Lider med dig! Hoppas smärtorna ger med sig och att det går läääääänge till nästa gång!❤️🌷☀️
sillyme
sillyme,
Tack! Ja hoppas verkligen det! 💕💕
nouw.com/sillyme