Leka på bordet & migränanfall!

Igår så var jag och Edgar själva hemma för Jonas gick en utbildning med jobb.

Edgar kan gå med gåstolen nu. Gick fram till bordet och tog en bok. Så nu får vi börja plocka undan efter oss bättre. Han kan också stå rätt bra. Nu får vi väl se när han kommer på att han kan resa sig upp själv. Hjälp!!!

Han är fortfarande lite förkyld. Men det är inte så farligt. Mest näsan som rinner. Han är inte täppt som tur är men låter lite rosslig ibland. Han verkar inte bry sig så mycket om det. Bara när man ska torka näsan. Det gillar han inte!!!

Bollen är jätterolig tycker Edgar. Han ligger på rygg ibland och har den mellan fötterna. Han kanske kommer att spela fotboll sen. Vi får väl se om han blir idrottsintresserad eller inte. Jag och Jonas är inte det.

När Edgar ligger på filten så använder han den till att dra sig framåt. Det ser lite roligt ut. Men han är smart.

Till kvällsmat fick Edgar äta Morot, havtorn och sötpotatispuré. Han tyckte den var sådär först. Var nyvaken. Men sen gick den ner. Vi åt färskpotatis, Cole slaw och Veggie BBQ. Det var mumsigt!

På kvällen fick jag en jobbig huvudvärk. Trodde först det var en vanlig. Men den blev värre och värre. Så la mig ganska tidigt. Sen vaknade jag på natten av migrän. Igen!!! Alltså jag har haft migrän jätteofta den senaste tiden. Bör man kolla upp det? Fast tror det är vädret som gör det. Min läkare på vårdcentralen verkade vara borta förra veckan. Då hade en annan skrivit en notering om att jag kanske skulle få testa Betablockad istället. Någon som testat det mot migrän? Det är egentligen mot kärlkramp. Den drar ihop kärlen. Kanske kan vara bra för mig som är tryckkänslig?!?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer