Leka med kompis & fira semestern!

Efter Edgar hade vilat på eftermiddagen igår så gick vi hem till Edgars kompis Alve. De fick leka lite på gården. Där var det svalt och skönt. På vår gård är det sol hela tiden och inga träd alls. Så där orkar vi inte vara.

De cyklade på trehjulingar och lekte med såpbubblor. Sen skulle de iväg så vi gick vidare.

Vi gick till Tröls och firade att Jonas semester hade börjat. Där var också skönt att sitta för det blåste lite. Edgar gick faktiskt med på att sitta still. En stund. Han säger springa hela tiden.

Vi åt nachos och Edgar fick pommes. Sen kände jag mig trött. Hade inte riktigt repat mig efter magsjukan. Så vi gick inom Sweeet och hämtade ett paket. Sen gick vi hem.

De ringde från vår fastighetsförvaltare igår och sa att vår hiss skulle besiktigas. Jag blev så glad och trodde äntligen att vi skulle kunna använda hissen igen. Men nej. Den gick nog inte igenom. Jag hoppas på nästa vecka för jag är så trött på dessa trappor.

Jag var så trött igår kväll. Men kunde inte somna pga värmen. Det är jättejobbigt. Man ligger och vänder och vrider på sig. Hittar ingen skön sovställning. Smärtan kommer. Så jag gav upp och la mig i soffan en stund istället. Där var det svalare. Sen somnade jag väl till slut runt 2-3.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Oj så lik pappa han är =D
nouw.com/sweetwords
sillyme
sillyme,
Ja verkligen! 😊
nouw.com/sillyme
Emma H
,
Va är den för byxor Edgar har, coolt att de är lite korta.
sillyme
sillyme,
Hi hi det är ett par shorts som är för stora. 😂
nouw.com/sillyme