Lång promenad & Gratis barnkläder!

Nu är jag helt slut. Vi har gått en lång promenad. Ganska skönt väder att gå i. Tills solen kom fram. Men vi har varit inne en del.

Först gick vi till Jysk och köpte lite nytt till toalett och kök. Tänkte lägga ut en före och efter bild sen.

Efter det gick vi inom Elgiganten och tittade på fläktar. Vi vill ha en pelarfläkt men det verkar svårt att hitta. Så vi köpte en liten bordsfläkt till. Tänker ha den i köket för där blir alltid så varmt på kvällarna. Vi kikade på lite Espressomaskiner också. Tänkte först på en sån där billig kapselmaskin. Men de skulle tydligen inte vara så bra om man är kräsen. Jag är det. Så vi får väl se om vi köper en riktig Espressomaskin istället.

Sen blev det en tur in på Mobilia. Vi började med att fika. Edgar tyckte det var kul en liten stund. Sen ville han springa. Vi var inne på Lekia en sväng. Där var det roligt och Edgar trodde att han skulle få leka med allt. Han hittade en krokodil som han fastnade för. Men det blev ingen leksak idag. Vi skulle hämta paket senare.

Äntligen kom jag in i en butik som sålde gummiband. Behöver sätta i Edgars alla byxor som jag har sytt. Vissa sitter för hårt och någon för löst. Vi kikade på lite tyger också och Jonas köpte nya sängkläder. Med apor på. Allt för Edgars skull.

In på Lindex blev det också en runda. Jag hade en kupong från Libero där jag fick en valfri body för 99:-. Så jag tog denna svarta. De hade inte så många i storlek 92 att välja bland. Tror jag ska offra en gammal band-T-shirt och sy fast bandets logo på. Hur många barn har kläder med Nine Inch Nails på? Det är mycket coolare än alla tråkiga rockbandskläder man kan köpa nu.

Innan vi gick hem så gick vi till Ica och hämtade två paket. Ett samarbete och en rolig grej som jag och Edgar kan pyssla med när vi är själva hemma och inte orkar gå ut. Ni får se i ett annat inlägg. Samarbetet är jag riktigt nyfiken på. Det har med inredning att göra kan jag säga.

Nu sover Edgar, och kanske Jonas, och jag vilar benen i soffan. Jag får så sjukt ont i fotlederna när jag går. Reumatisk värk anyone? Det ligger i släkten. Undrar om minipiller kan göra det värre?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
så kul med shopping 😍 fläktar går det åt i sommar värmen 😅
nouw.com/jennysvardag