Läkarsamtal & mässförberedning!

Idag har jag haft migrän för andra dagen i rad. Den kom tillbaka direkt när jag sänkte min dos Propranolol. Jobbigt! En läkare från VC ringde idag och undrade hur det gick. Jag berättade att jag hade fått sänka dosen på den blodtryckssänkande och migränförebyggande medicinen eftersom mitt blodtryck var alldeles för lågt. Men att jag börjat få mer migrän igen. Så jag ska testa att dela tabletten och ta halva på morgonen och andra halvan på kvällen. Känns det inte bättre efter ett tag så ska jag testa att ta 1 1/2 tablett. Funkar inte det heller så får läkaren tänka ut något annat. För så här kan jag ju inte ha det.

Jag orkar inte göra något när migränen kommer. Jag försökte sy lite men orkade inte sitta där. Det gör mer ont när jag fokuserar. Så jag testade att vila lite när Edgar också gjorde det. Men det gjorde för ont så jag fick ta en migränspray. Den fick jag inte så bra effekt av. Så jag fick ta ytterligare en efter 2 timmar. Sen kändes det bättre i huvudet. Men jag får sån hemsk värk i kroppen av sprayen efter en stund. Det sitter i hela dagen och ibland även dagen efter. Jag kan knappt gå ibland för jag blir helt stel. Så jag har inte fått så mycket gjort idag.

Ikväll har jag packat skötväskan med lite grejer som vi behöver ha med oss på mässan imorgon. Jag och Edgar ska på Underbara Barns mässa här i Malmö. Jag ska dit som Influencer så det ska bli extra kul.

Vi ska mötas upp utanför strax innan 8:30 och få våra VIP-pass. Sen bjuds det på frukost och de ska berätta om mässan. Sen får vi gå runt och hälsa på de företag som vi är intresserade av. Svårt! Det kommer att vara en del företag med fokus på bebisar och mycket klädföretag. Kläder är alltid kul. Några vagnföretag kommer också att vara där. Jag är nyfiken på en vagn som verkar smidig att ha med sig i bilen eller annan resa. Jag har gått igenom listan över företag ikväll. Det är inte så mycket information om de. Jag fick googla själv. Men det ska kanske vara en överraskning? Alla företag står inte med heller. Så jag kanske hittar någon ny favorit.

Mamma Mu & Kråkan ska uppträda med sång och dans. Det tycker nog Edgar är kul. Vi har lyssnat på lite musik idag därifrån. Sen har jag berättat för honom att där kommer att vara en stor hoppborg. Den är han väldigt nyfiken på. Vi kommer nog att ha fullt upp. Vi får se hur länge jag pallar gå där.

Jag har ställt klockan på 5:15. Hu så tidigt. Jag ska hinna duscha och göra vid mig innan Edgar vaknar har jag tänkt. Jag gillar inte att stressa på morgonen. 8:04 är vår buss framme och då ska vi möta upp @Jeenyrosen och hennes son.

Nej nu måste jag försöka sova!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer