Kvällens middag!

Ikväll testade vi en Oumph som vi inte hade smakat innan. Grill Spiced. Jag tänkte först att vi skulle grilla den men det var lite svårt då det var ganska små bitar. Klart man skulle ju kunna lägga det i en grillform. Men vi valde att äta inne så stekpannan var lättast att steka upp de i.

Vi hade potatissallad och lite grönsaker till. Jag har hittat en favorit bland alla potatissallader. Rydbergs klassiska gourmet heter den. Den är helt mjölkfri men innehåller ägg. Den är så god och krämig. Inte så där lökig som många andra kan vara.

Tillbaka till Oumph. Vad är det? Jo det är veganska produkter gjorda av sojabönor. Det är otroligt gott och finns i olika smaker och varianter. Just denna Grill Spiced är ganska het. Men väldigt god. Den är kryddad med bland annat chili och ingefära. Riktigt gott till denna krämiga potatissallad.

Är den barnvänlig? Gillar ditt barn riktigt stark mat så ja. Jag fick skära det i småbitar till Edgar. Men han tyckte det var lite för starkt. Pulled Oumph är en annan favorit som även Edgar tycker är god.

Har ni testat Oumph?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
sillyme
sillyme,
Ja det var riktigt gott!!! 😊
nouw.com/sillyme