Kurragömma & muffinsbak!

Igår lekte jag och Edgar hemma hela dagen. Hans fyra tänder är lite bråkiga. Så det fick bli en massa kalla grejer för munnen. Bananglass som Edgar säger. Man skivar banan på en tallrik och sätter in i frysen i ca 15 min. Sen blir den kall och god.

Ett tips jag fick av någon är att fylla nappar med lite vatten och lägga i frysen. Gott för ömma munnar. Kall napp säger Edgar.

Kaka Bulle säger Edgar mycket också. Han får inte det så ofta. Men ibland får han smaka.

Vi bakade muffins igår. De blev riktigt goda men lite för kladdiga. Vi fick ju ha lite gott till fotbollen.

Edgar sov väldigt länge igår. Mellan 13-16:30. Jag lät honom sova eftersom tänderna bråkar så. Hur länge vilar era barn på dagen?

Sen tittade vi på fotboll som väl de flesta. Spännande! Edgar tyckte jag var tråkig. Ville leka kurragömma. Han räknar och håller för ögonen. Tjuvkikar lite. Så gömmer jag mig. Så får han leta. Oftast hittar han mig direkt. Han har inte riktigt kommit på det där med att gömma sig själv. Han springer fram till mig när jag har räknat.

Jonas kom hem vid 19:30. Så då blev det lite mys i soffan och så tittade vi på Shaun the sheep. En favorit just nu. Shaun säger Edgar. Shaun sheep.

Hela kvällen gjorde mitt huvud ont. Migrän. Jag kände av det på dagen. Min hjärna går på högvarv. Jag borde vilat när Edgar gjorde det.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Emma H
,
vår tjej har vilat en gång per dag sen runt 1 år. ungefär 1,5 h mellan 11-12.30. Om hon somnar senare än än de så blir det svårt natta vid 19. Hade vår tjej sovit så länge så sent som Edgar då hab hon somnat vid 21 då får man ju knappt ngn egentid själv på kvällen. Tycker de är lagom att de somnar vid 19 verkar vara det som de flesta kör på iaf utsv min erfarenhet.
sillyme
sillyme,
För oss gör det inget. Vi har oftast inga planer på morgonen. Edgar brukar somna runt 21-22. Får lite egentid där sen. 😍
nouw.com/sillyme