Krypövningar & Drakdans!

Idag har jag och Edgar också varit själva hemma. Ja förutom Jonathan, bonussonen, som vi knappt lägger märke till. Hi hi!

Edgar vaknade först vid 6:30 idag. Skönt! Då låg Jonas fortfarande och sov. Hallåååå! Du har försovit dig!!!

Jag och Edgar hade morgonbus och mys. Han kryper bäst i sängen och tycker det är så roligt där.

Djupt fokuserad på Filuren! 😂 Filuren är en liten konstig filur som man egentligen ska sätta runt bebisens arm. Men det är Edgar för stor för nu. Men han tycker den är kul ändå. Den har många färger, lappar och skramlar.

Att ha nappen på fel håll är roligt. Då busar man med mamma för jag tycker inte om det. Han har börjat låta mig smaka på nappen. Det är så gulligt!

Denna mamman har mest mått bajs idag. Jag har trappat ut mina smärtisar och får nu klara mig utan. Jag har haft så fruktansvärt ont. Det är galet!!! Tänk en kniv rakt in i ryggslutet. Som snurrar runt lite då och då. Jag orkar inte må så här. Vad ska man göra? Jag vill vara en supermamma för Edgar. Jag vill må bra!!! Men jag biter ihop och gör allt för honom. Allt!!!

Edgar har bara sovit korta stunder idag så jag har varit väldigt trött. Försökte sova själv men hann inte somna. Han fick äta spaghetti med grönsaker och mozzarella idag. Den tycker han är god. Till efterrätt blev det fruktpuré. Han fick nya skedar av mormor så han kan äta själv. Det testade vi idag. Det gick gaaaanska bra. Ha ha! Jag tog puré och han tog in skeden i munnen. Men han tryckte in den för långt ibland och visste inte riktigt hur han skulle få av maten. Men det gick bra ibland. Stora killen!!! 😍

Edgar har velat hoppa mycket i hoppgungan idag. Tittar efter den för att visa att han vill dit. Vi lyssnade på Bolibompa och Babblarna och kompisarna var med. Han gillar att dansa!!!

Sen busade vi på golvet. Edgar testade att krypa där. Men drog sig mer framåt. Det såg så roligt ut. Sen snurrar han runt och runt.

Han fick spela lite. Men tyckte nog den lät jobbigt och gällt och tittade mer efter lamporna som blinkade. Vi får nog köpa ett annat som låter bättre.

Jag glömmer att äta hela tiden så lyxade till det med en fryspizza och ett glas vitt när Jonas kom hem. He!

En trött kille som somnade till slut. Men han tyckte det var för ljust.

Efter diverse kräk på både mig och Jonas så tog jag och Edgar en dusch. Det behövde vi i denna värme. 28 grader varmt i lägenheten. Puh!

Nu ska jag sooooova.
Godnatt!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

biabia
biabia,
Han är så go 😍😍😍
nouw.com/biabia
Mirre- Sweetwords,
Så söt, mysigt då de väl börjar krypa ordentligt sedan då är det full rulle
sweetwords.se
sillyme
sillyme,
Ja verkligen full rulle! 😊
nouw.com/sillyme