Krypa & mat i hår!

Igår så jobbade Jonas igen så jag och Edgar var själva hemma. Edgar åt naturell gröt med klämmis i denna morgonen också. Det tycker han är jättegott. Mums mums! Sen fick han leka lite i gåstolen. Han kan förflytta sig lite lite men tänker nog inte på det ännu. Det är mer fötterna som går av sig själva.

Hej mamma! Ibland låter det som att han säger hej. Så gulligt!

När Edgar tröttnar på gåstolen så får han busa på filten istället. Där ligger han inte still en sekund och jag vågar knappt lämna honom. Han rullar sig fram och har börjat krypa lite. Han kommer inte så långt ännu. Vill gärna ha huvudet ner i filten när han gör det.

Bollen är rolig tycker Edgar men blir lite sur när han inte kan bita i den. Men han håller den fint och tittar efter den när han slänger iväg den. Volymratten på stereon är också rolig. Han höjde ljudet flera gånger igår. Farligt! Ha ha!

Så här ser det ut hos oss när vi leker. Filten på golvet och en massa leksaker. Så får Edgar snurra och krypa runt. Men det verkar vara roligare att vara utanför filten. Något nytt!

Sen lekte vi med klossarna. Edgar tycker det är roligt när jag bygger torn och han får välta de sen. En klassiker va? Det är kanske dags att skaffa lite nya leksaker. Han verkar ha tröttnat lite på de gamla. Man får variera lite.

Vad leker era bebisar med? Har ni något tips för en snart 8-månaders?

Soya har börjat vilja vara med och leka. Edgar tycker det är jätteroligt med katterna. Men han drar dem i pälsen så man får passa på lite. Men de får ju lära sig också. Tror inte de skulle göra något dumt.

Nu kan Edgar sitta fint utan stöd. Men ibland tippar han så jag vågar inte lämna honom ännu. Han dyker alltid ner med huvudet först. Han får nog ha störtkruka på sig. Hi hi!

Edgar fick äta spaghetti till middag. En burk med färdigmat. Den tycker han är så god. Tydligen så god så han ville ha den i håret också. Det fick bli en stortvätt efteråt. Sen fick han äta fruktpuré till efterrätt. Jag hittade några kuber i frysen som jag hade glömt att märka. Alltid spännande att se vad det blir. He he! Sen var han så trött. Men fick ingen ro förrän han hade fått en flaska ersättning också. Matvrak! Efter det så somnade han gott på mig. Men det var så varmt. Jag hade värmedynan i ryggen eftersom jag hade ont och Edgar på magen. Puh!

På kvällen gjorde jag kall smoothie till oss på banan, frysta ekologiska bär och Oatly iKaffe. Den blev jättegod. Edgar satt och mumsade hela tiden. Det var nog gott med lite kallt för vi var så varma. Vår lägenhet blir alltid så varm på kvällen när värmen stiger. Vi bor överst. Nackdelen.

Sen sorterade jag Edgars kläder. Det var dags igen. Jag tog bort allt i storlek 68 även om vissa plagg nog skulle funka ett tag till. Men det tar så mycket plats och han har mycket i 74. Så det fick bli så. Sen har han lite nytt i 80 och 86 också som vi har fått. Han har så mycket kläder och det är mycket som han knappt har använt. Det är så synd. Det blir att man tar det som ligger överst när man har lite bråttom.

När Jonas kom hem så fick Edgar duscha med honom. Efter det åt vi middag. Korv med mos. Edgar fick smaka båda. Korv var nog gott. Sojakorv alltså. Potatismos med aioli var också mums. Ha ha! Men han fick bara lite. Vill inte ge honom sånt egentligen. Sen blev det mys i soffan. Vi kollade på Orange is the new black. Det var lite spännande faktiskt.

Sen somnade jag gott för jag var så trött. Edgar gnydde lite till och från när jag hade lagt mig. Han har börjat ligga på magen. Ibland på armarna. Sådär bekvämt kanske. Så man får hjälpa honom lite.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer