Kroppen slut & huvudet nöjt!

Idag vid 10 så var det dags för mig och Edgar att åka på äventyr. Här står vi och väntar på bussen.

Vi åkte buss till Malmömässan. Hela vägen sa Edgar, Nu är vi framme! Det tog en stund att ta sig dit och vi fick byta en buss. Jag fick stå hela vägen och tyckte redan då att det kändes jobbigt med värk. Väl framme så stod min mamma och ena syster där och väntade på oss. För vi skulle gå på Sy- och hantverksfestivalen. Tjoho!

Jag trodde att det skulle vara svårt att gå där med barnvagn men det gick jättebra. Stora gångar och inte så mycket folk en fredag. Skönt det. I helgen är det nog värre.

Här fick Edgar en bananpaus. Jag var lite rädd för att Edgar skulle tycka det var tråkigt. Men där var ju så mycket att titta på och många tanter att flörta med.

Smaka banan mormor och moster? Nä den fick Edgar ha för sig själv.

När vi hade gått runt en stund så började vi bli hungriga. Där fanns en lättare servering så dit gick vi. Vi åt en smarrig baguette och frukter. Det var väldigt gott. Edgar gillade också det.

Efter fikan så somnade Edgar gott i vagnen med detta fina kort från Tygfavoriter. Jag får nog göra en tavla av det. Vi gick rundor lite till.

Jag tror vi gick där i 3-4 timmar så nu är mina fötter helt slut. I slutet kunde jag knappt gå.

Min mammas och systers tåg gick inte förrän om en timme så vi gick inom Emporia och fikade. Det var skönt att sitta ner en liten stund.

Sen vinkade vi av mormor och moster och tog bussen hem igen. Som tur var så fick jag sitta ner hela vägen.

Vill ni se vad jag fyndade då??? Det får ni se i ett annat inlägg för annars blir detta för långt. 😂

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer