Köttätare behöver tillskott!

Jag tänkte att jag skulle skriva om dumma frågor som vi vegetarianer får nu under april månad. En fråga varje dag och svar från mig. Låter det intressant? Jag tycker det är viktigt att uppmärksamma. För det är så fruktansvärt tröttsamt. Vi ifrågasätter oftast inte köttätare.

Jag har varit vegetarian i 21 år och det känns mer naturligt för mig att inte äta kött. Att äta kött känns väldigt fel i mina ögon. Jag förstår inte alls hur man kan göra det. Men det blir väl så när man har gjort en sak väldigt länge. Eller hur?

Dag 27 - Men då behöver du äta tillskott?

Svar Nej! Äter man allsidig vegetarisk kost så behöver man inte äta tillskott. Inte mer än vad en köttätare behöver i alla fall. Jag skulle nog säga att en köttätare har större behov av att äta tillskott. Helst de som struntar i grönsakerna. Det är det rätt många som gör. Tycker du att köttbullar och makaroner är en komplett måltid t ex? Nej det är det inte. Många köttätare verkar ta för givet att de får i sig allt de behöver bara för att de äter kött. Vad tror ni kött är egentligen? En dundermaträtt? Nej det är gjort på djur och är mest protein.

Är man vegan däremot kan man behöva ett tillskott av B-12 för det är svårt att få i sig om man inte äter mjölkprodukter.

Hur tänker ni kring detta? Blogga gärna själv om detta ämne och tagga mig så jag kan följa er!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer