Kött smakar lik!

Jag tänkte att jag skulle skriva om dumma frågor som vi vegetarianer får nu under april månad. En fråga varje dag och svar från mig. Låter det intressant? Jag tycker det är viktigt att uppmärksamma. För det är så fruktansvärt tröttsamt. Vi ifrågasätter oftast inte köttätare.

Jag har varit vegetarian i 21 år och det känns mer naturligt för mig att inte äta kött. Att äta kött känns väldigt fel i mina ögon. Jag förstår inte alls hur man kan göra det. Men det blir väl så när man har gjort en sak väldigt länge. Eller hur?

Dag 28 - Men mjölk och ägg äter du väl?

En följdfråga till Men du äter väl fisk? Svarar man nej där så fortsätter de med denna fråga. När man då svarar Ja så nickar de och säger Tänkte väl det.

Vad spelar det för roll vad jag äter? Hade jag varit ännu mer galen om jag inte ätit mjölk- och äggprodukter heller? För att inte äta fisk så måste man vara lite smått galen. Man får den känslan ibland. Jag måste försöka vända på frågan på ett bra sätt i dessa lägen.

Varför ställer ni dessa frågor? Frågar jag ut er om ni äter ägg, gris eller broccoli? Nej tänkte väl det. Ät du det du vill så äter jag det jag vill.

Hur tänker ni kring detta? Blogga gärna själv om detta ämne och tagga mig så jag kan följa er!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer