Kött smakar inte gott!

Jag tänkte att jag skulle skriva om dumma frågor som vi vegetarianer får nu under april månad. En fråga varje dag och svar från mig. Låter det intressant? Jag tycker det är viktigt att uppmärksamma. För det är så fruktansvärt tröttsamt. Vi ifrågasätter oftast inte köttätare.

Jag har varit vegetarian i 21 år och det känns mer naturligt för mig att inte äta kött. Att äta kött känns väldigt fel i mina ögon. Jag förstår inte alls hur man kan göra det. Men det blir väl så när man har gjort en sak väldigt länge. Eller hur?

Dag 7 - Tänk en grillad köttbit! Det skulle jag inte kunna vara utan!

Det här får man höra många gånger som vegetarian. Men hur gott är det egentligen med grillat kött? Jag tänker kött utan kryddor. För visst är det kryddningen som gör det gott? Jag har aldrig sett någon stå och grilla en stor köttbit utan att först ha marinerat den i diverse kryddblandningar. Sådär så det svämmar över och droppar ner i grillen.

Det finns många saker att grilla som vegetarian. För oftast är det kanske inte bara själva smakupplevelsen heller utan att man kan sitta ute och laga mat och äta som gör det extra gott.

Vi brukar marinera quornfiléer. Ofta gör jag goda biffar av Quornfärs med en massa kryddor i. De brukar bli väldigt populära även bland köttätare. Grönsaker är gott att grilla. Tänk majskolvar, sparris, rödbetspaket med feta, champinjoner, lök, paprika etc. Mums! Hellre det än en köttbit tycker jag.

Vad är er favorit på grillen?

Hur tänker ni kring detta? Blogga gärna själv om detta ämne och tagga mig så jag kan följa er!!!

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer