Kökets Box - mars!

I samarbete med Kökets Box så har jag fått hem mars månads box med temat ”Baka & fika”.

Med koden ”köketvänner” så får du rabatt på första boxen. Dessutom kommer nästa box bli ännu större och innehålla produkter för ett högre värde. Då kommer den att komma ut varannan månad istället för varje. Priset kommer då att ligga på 199:-/box och med ett värde på 350-450:-/box. Spännande va?

Vill du prenumerera? Klicka på min länk längst upp.

Baka & fika!

1. Iste, citron & svart te
Fuze Tea

Fuze Tea är den perfekta mixen av frukt, te och örter. Denna härliga kombination av svart te-extrakt och citronjuice, med lågt kaloriinnehåll och högkvalitativa ingredienser passar perfekt när du behöver en paus i vardagen.

Den här har jag testat innan. Den är god men nog inget jag skulle köpa själv tyvärr. Men Edgar gillade den väldigt mycket.

2. Brazil mellanrostat bryggkaffe
Löfbergs

Upptäck en ny generation kaffe med nyanser av smörkola och hasselnöt i den långa, goda eftersmaken. Single Origin Brazil, en smaksensation för riktiga kaffeälskare. Rainforest Alliance certifierat bryggkaffe.

Kaffe är alltid uppskattat att få i boxarna. Kul att testa nya smaker.

3. Hallonlakritsskalle
Bubs

Den legendariska skallen finns inte bara i lösgodisdisken, utan även i praktiska påsar. Skallarna är betydligt mindre i storlek, men smakar precis lika gott som sin välkända släkting. Det är med säkerhet Sveriges mest kända skallegodis på påse. Innehållet är helt fritt från gelatin och andra animaliska tillsatser. Sockret är dessutom Fairtrade-certifierat.

Dessa är verkligen jättegoda. Att de dessutom är veganska gör de ännu bättre.

4. Muscovadorörsocker ljust/mörkt
Dansukker

Muscovadorörsocker har sitt ursprung på Mauritius och utvinns ur sockerrör. Sockret behandlas så lite som möjligt för att aromen och färgen ska bevaras. Det är fuktigt och finkornigt. Det ljusa sockret påminner lite om smörkola och det mörka har ett drag av lakrits. Dansukker Muscovadorörsocker är Fairtrade/Rättvisemärkt.

Jag fick mörkt men har inte hunnit testa det ännu.

5. Pektin

Atair

Pektin är ett vegetabiliskt alternativ till gelatin och utvinns från apelsin och citron. Du använder det på samma sätt som gelatin och det fungerar perfekt till godis, sylt, gelé, marmelad och desserter. Pektinpulvret innehåller dessutom inga konserveringsmedel och är godkänt för användning i KRAV-certifierad produktion. Förblanda pektinet med lite socker för att undvika klumpar.

Jag har redan pektin hemma men har inte hunnit testa det. Det får väl bli någon dessert.

6. Sparkling Rosé 0,0%

Somersby

Halvtorr, mousserande cider med rosékaraktär. Fyllig smak av syrliga röda krusbär och smakrika jostabär - en korsning av svarta vinbär och gröna krusbär. En krispig alkoholfri premiumcider som är nog i sig själv - väl kyld i ett vinglas utan is - men som också gärna umgås med lite kryddigare maträtter.

Den här var verkligen jättegod!

7. Minimuffinsformar

Toppits

Från sött till syrligt, muffins helt enkelt. Toppits Muffinsformar gör snabbt din bakning ännu roligare. Muffinsformar från Toppits står stadigt och håller formen - snygg design - imponerar vid fikastunden.

Jag har den större modellen på dessa och tycker att de är både snygga och bra. Jag får testa dessa snart.

8. Raw Chokladsmulpaj

Get Raw

Nu lanserar Get Raw en helt ren smulpaj gjord på glutenfri havre, nötsmör och kokosnektar. Ekologisk, vegansk, glutenfri - perfekt till eftermiddagsfikan. Finns även med hallonsmak.

Den här var så otroligt god så jag måste ut och leta efter den. Man ville ha fler!!!

9. Mjölkchoklad

Tony’s Chocolonely

Belgisk mjölkchoklad där bitarna är ojämna för att symbolisera att vinsten i chokladbranschen delas orättvist. Så jobbar inte Tony’s. Det här är choklad som gör gott helt enkelt.

Den här var god. Receptet som finns i Boxine denna månaden verkar hur gott som helst.

10. Ingefärskarameller

Grenna Polkagriskokeri

Handpackade påsar fyllda med fina Grennakarameller, med smak av ingefära. Tillverkade med högkvalitativa råvaror och en stor portion kärlek.

Dessa har jag inte hunnit smaka ännu. Men de låter väldigt goda.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Jag har länge tänkt prova, men känner att en gång i månaden är lite ofta... men om boxen kommer varannan månad så är det mycket mer intressant, så jag har varit in o anmält mig, det var en bra rabatt om man använde koden 😊
nouw.com/itismadeby
sillyme
sillyme,
Vad kul! Hoppas att du kommer att tycka om den. 😊
nouw.com/sillyme