Knatteskutt!

Idag var det dags för Knatteskutt igen. Vi nämner inte det alls på dagen för då blir det bara en massa tjat. Jonas gjorde misstaget att nämna det direkt efter vilan. Så Edgar hann inte äta. Han vägrar. Han ska gå direkt. Klockan var ändå rätt mycket så Edgar fick äta lite på vägen.

Det var tungt för mig att vara med idag. Jag började känna av träningsvärken efter träningen igår. Innan idag har det varit lugnt. Vi får väl se hur det känns imorgon. He he!

Edgar hängde med bättre i rörelserna idag. Nu har vi ju gjort de några gånger. Den bra ledaren var där också idag och det gör mycket. Hon får med honom och han vill alltid sitta bredvid henne.

I slutet var vi alla trötta. Jag orkade inte hänga med riktigt. Nu är det inte så många gånger kvar. Det känns lite tråkigt. Men då får han testa på något annat. Kanske någon idrott. Knatteskutt finns som idrott också. Edgar gillar ju bollar väldigt mycket. De leker nog fler lekar där tror jag. Någon som vet?

Har ni något tips på en aktivitet för en 2-3 åring?

Efteråt köpte vi pizza. Vi har bestämt att efter Knatteskutt får vi köpa med oss färdig mat hem. För ingen av oss orkar laga.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer