Klättra & träleksaker!

Dessa klossar hade pappa Jonas som liten. Sen hade hans son Jonathan de och nu Edgar. Riktigt roliga tydligen för det ligger klossar överallt.

Har ert barn någon leksak från när ni var små?

Dessa pussel hade jag som liten. Mina syskonbarn har lekt med de när de var små och nu har Edgar de. Jag älskar gamla träleksaker. De är så hållbara. Bättre än plast. Alla gamla plastleksaker har vi slängt för de kan innehålla gifter.

Edgar kryper till trappan hela tiden så nu har jag fått ställa något framför. Han är så snabb att jag inte hänger med nu när jag är själv med honom. Han vill resa sig mot allt nu. Det bara kom över en dag.

Vad ska jag nu hitta på för bus?

Igår var vi hemma hela dagen. Jonas stack vid 10 och kom hem 19:30. Så jag hade fullt upp själv. Men det gick faktiskt bra att vara själv. Skönt med lite egentid. Jag och Edgar fick in våra rutiner snabbt.

"Nya" leksaker är kul. Jag märker att han har tröttnat lite på sina saker. Så vi har börjat ge honom lite andra saker som t ex en slev. Den är rolig att banka med.

Edgar stoppar allt i munnen. Det är riktigt jobbigt. Dammtussar och garnbit var det igår. Han blir så ledsen när jag tar upp honom och gräver i munnen. Jag tycker det är så läskigt. Det kanske han känner av.

På kvällen gjorde jag chokladbollar på dadlar. Jag hade ett så extremt sug efter choklad. De blev goda. Jag lägger upp ett recept sen. Måste tänka efter hur mycket jag tog av allt först för jag bara hällde i lite.

Sen när Edgar somnat kollade vi på film.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer