Klappa katt & en ny favoriträtt!

Idag har det varit ytterligare en snörvlig dag. Både jag och Edgar är fortfarande förkylda så det har inte alls varit lockande att gå ut i detta tråkiga väder. Brrrr!

Edgar har gosat med katten Soya. Hon gillar att ligga på hans kuddar. Han klappar ganska fint nu. Men ibland är det kul att dra i ett öra eller i svansen. Men hon är lugn. Vår andra katt Saga är det värre med. Hon vågar bara gå fram till honom om jag är i närheten. Hon är mer försiktig.

Till lunch gjorde Jonas Bananpannkakor. Oj vad gott Edgar tyckte det var. Jag har lite svårt för kombinationen ägg och banan. Så jag smakade bara lite. Jag vågar inte äta för mycket ägg heller för jag får lätt gallkramp av det. Jag vet inte hur många Edgar åt. Men han tryckte i sig tills det tog helt stopp. Så det får vi göra fler gånger. Kokt ägg gillar han inte. Han får rysningar av konsistensen.

Här Mamma! En majskrok!

Ibland får Edgar majskrokar när han väntar på maten. Eller Hirskrokar är det. Jag brukar också äta de för de är ganska goda.

Edgar var lite för vild idag och slog huvudet i soffbordet. Stackarn! Men det ser nog värre ut än vad det var. Det här är väl bara början antar jag. Pappa Jonas var tydligen vild som liten. Jag hoppas Edgar blir mer som mig. Lugn! Men nej det tror jag inte. Ha ha!

Nu ska jag sova. Imorgon måste vi handla. Hoppas jag är piggare imorgon för jag måste förbereda lite inför Edgars 1-årsdag på fredag. Hjälp! Blir han redan 1?!?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer