Kattbad & nakenfisen!

Edgar vaknade först vid 4:30 och var hungrig. Då var febern på väg upp igen. Men han somnade direkt igen så jag ville inte väcka honom för att ge honom en alvedon. Så sen när han vaknade vid 7:30 så låg den på 40,2. Stackarn! Han var så varm då. Var inte så sugen på att äta. Han fick ha lite somriga kläder på sig eftersom det var så varmt här inne.

Jag testade att ge honom lite gröt. Men det var han inte sugen på idag. Inte ens en Klämmis var så värst lockande. Han åt bara lite. Han fick smaka lite av min smörgåstårta och det tyckte han var roligt att äta. Plocka och kladda lite själv. Men sen blev han trött. Orkade inte sitta upp några längre stunder även om febern gick ner direkt med alvedonen. Så vi gick och slappade i sovrummet där det är som svalast på förmiddagen. Han orkade bara leka korta stunder sen fick han sova på mig. Fast det blev lite varmt så han fick ligga bredvid mig i min säng istället. Där sov han en stund.

Vid 13:30 började febern öka igen. När den gick upp mot 39 grader så fick han en ny alvedon. Det var sköterskan igår som sa att vi skulle göra så. Två alvedon och en ipren om dagen om febern håller i sig. Försöka hålla febern nere. Så det har jag gjort.

När den hade börjat verka så fick han bada lite i baljan. Jag tog in den i vardagsrummet så satt jag på golvet med honom. Det var nog skönt. Vattnet var lite ljummet bara. Där fick han sitta en stund och leka med en boll och en ko. Katterna satt nyfikna bredvid och kikade.

Efteråt så var det Sagas tur att bada. Hon började lite försiktigt med att leka med kon.

Sen började hon plaska rejält. Hon gillar vatten alltså. Får kanske testa att bada henne en dag. Men hon gillar inte när man håller henne så det går nog inte så bra. Sen när jag och Edgar låg i soffan och vilade lite så hörde jag något som tokplaskade. Då var hon tillbaka och hade skvätt ner hela golvet. Tokig katt det där.

Soya undrade så vad vi gjorde och ville också spana in baljan. Hon drack lite vatten så hoppas att inte Edgar kissat där i. Ha ha!

Nybadad med Super Hero-blöjan på.

Edgar har inte velat äta så mycket idag. Det har varit så varmt och så feber på det. Då hade nog inte jag heller velat äta. Jag har inte heller varit så sugen på mat. Har ätit lite smörgåstårta så nu är den slut. Puh! Nu dröjer det länge innan vi gör det igen.

Jag har haft lite ångest för att vi inte har kunnat gå ut idag. Vet inte om det är så bra att gå ut med en bebis med feber. Fast det hade nog varit skönare för honom än här inne. I alla fall i skuggan. Men ja, hissen är sönder IGEN!!! Det blir att kontakta Hyresgästföreningen igen. Nu SKA hissen fixas. Annars flyttar vi och skickar flytträkningen till hyresvärden. Pallar inte med detta. Jag vill bo i hus där jag kan gå ut när jag vill och slippa grannar så nära inpå. Har fått spel på grannarna längst ner idag. De tar över hela gården med pooler, gungor och leksaker. Skriker och har sig så det ekar in i vårt sovrum så Edgar har vaknat flera gånger. Mja, jag är lite bitter. Undrar vad de hade gjort om vi hade gått ner och frågat om vi fick vara med och bada. Eller om alla i huset hade satt ut en vars en pool och haft alla sina leksaker där ute. Ok? Nej tror inte det. Blä!

Jag får så lätt ångest ibland. Tror det har mycket att göra med att jag inte kommer ut. Jag känner mig instängd. Jag gillar verkligen värme och sol. Det är något jag längtar efter hela tiden. När den väl har kommit så kan jag inte njuta av den. Utan får sitta här inne och svettas istället.

Ikväll så började Edgars feber komma tillbaka igen. Jag försökte få honom att sova lite i vagnen men han vaknade hela tiden. Hoppar till och blir rädd och börjar gråta. Så det har inte varit lätt. Tycker det är jobbigt att han ska sova på mig när han är så varm. Nog inte så bra för honom. Han blir ju inte svalare av det. Jag är också varm. Han fick en Ipren vid 19 och mår bättre igen. Fick duscha lite med Jonas och har nu sovit en stund hos honom. Han har ätit en flaska välling i alla fall. Vatten är han också rätt duktig på att dricka. Det är nog gott när det är kallt för tänderna.

Jag hoppas verkligen att Edgars feber är borta imorgon. Det är så synd om honom. Han blir så ledsen. Han förstår ju inte varför det är så. Man vet ju inte om han har ont. Jag får jätteont i kroppen när jag har feber. Då har jag inte så hög feber som han har haft. Usch!!! Har googlat en massa men blir inte klok på vad det kan vara. Tre dagars feber säger någon att det kanske kan vara. Jag vet inte. Det borde väl ha synts på snabbsänkan då? Det är ju ett virus. Ger tänder verkligen så hög feber? Man får väl inte bara feber utan en anledning? Eller?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

Mirre - Sweetwords,
Så söta både katten och bebben =D
sweetwords.se
Jenny
,
Kan säkert vara tredagarsfeber. Stora sonen hade dock hög feber i fyra dagar men på femte dagen kom utslagen på magen så det var solklart att det var det 😊 Hoppas han blir frisk snart så ni kan ut och njuta av det fina vädret! 😘
sillyme
sillyme,
Tack! Ja vi får se! 💕
nouw.com/sillyme
En Malin
,
Krya på dig, Edgar! Bra att du dricker vatten iaf... drick ofta! ♥
sillyme
sillyme,
Kassie /katitzio
,
Åh lilla skrutten! Och så jobbigt att va instängd.. får själv ångest av det! Kanske Jonas kan hålla koll på edgar så du får gå ut lite? Bara ta en kaffe i solen och andas lite kan göra mycket. Hoppas lillen mår bättre snart! Kram
sillyme
sillyme,
Han jobbar hela helgen. Får vara ute i veckan sen när vi kan hjälpas åt och få ner vagnen. 💕Kram
nouw.com/sillyme