Kasta grus & fast i nätet!

Jag längtar så till onsdag då jag ska klippa av håret. För varje gång jag ska byta blöja på Edgar så måste jag sätta upp håret eller använda diadem. Edgar undrade vad det var och ville prova. En sekund senare gick det i tre bitar. Busunge!

Idag har det också varit fint väder i Malmö men inte riktigt så varmt. Men 15 grader är helt ok. Jag svettades ändå.

Jag och Edgar gick till Folkets Park för att leka. Där träffade vi Edgars kompis Nova med pappa som också skulle leka. Men Edgar hade inte riktigt tid med de. Han ville springa rundor själv. Först blev det gungorna. På vägen dit skulle vi gå igenom en rolig buske.

Utanför Barnens Scen så var där en rolig ramp som Edgar sprang fram och tillbaka på. Det var tydligen roligt. Nova testade också. Edgar knackade på dörren där några gånger men ingen öppnade.

Sen blev det lite lek i grusen idag också. Edgar kan sitta där hur länge som helst och kasta grus omkring sig. Sen var han helt smutsig. Men sånt får man ta. Man kan alltid tvätta kläderna. Man behöver ju inte heller ha finkläder när man går till parken.

Jag tyckte det var lite svårt att veta hur mycket man behövde ha på sig idag. Edgar hade en t-shirt och sen en jacka ovanpå. Mössa på det. Men den åkte av sen. Men några barn hann se hans fina mössa med Babblarna på.

Mamma! Jag sitter fast!!!

De större barnen klättrade så då ville Edgar också göra det. Men det gick inte så bra.

Vi testade några roliga snurrgungor och spanade in ett litet hus. Där är mycket att hitta på i Folkets Park. Jag är så glad att vi bor så nära där. Där finns hoppkuddar också. Men det kan vara lite för vilt där ibland. Men Edgar tycker det är kul att ligga på de och studsa när de andra barnen hoppar.

Nu har körsbärsträden börjat slå ut. De är så otroligt fina. Någon gång ska jag ha såna träd.

När vi hade lekt klart så åt vi glass på Ben & Jerry. Godaste glassen men den är väldigt dyr. Två kulor för 49:-.

Sen blev det en runda till Konsum också. När vi kom hem så åt vi lite mackor och sen var Edgar så trött. Så nu ligger han och sover. Han har sovit i över 3 timmar nu. Jag får nog gå in och titta till honom. Tröttis!

Vad har ni hittat på idag?

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer