Känner mig nere!

Hej! Äntligen känner jag mig återställd efter andra dosen vaccin. Förutom att jag känner mer bäckensmärtor igen. Men vet inte om det hänger ihop.

Den här tröjan sydde jag klart igår. En riktig myströja. Snygg också för den delen. Tycker jag i alla fall. Den gör mig lite glad.

Det gick inte som jag hade tänkt med min arbetsprövning. Vi hade en smskonversation där hon skrev att hon eventuellt skulle ha semester hela augusti. Sen har jag inte hört av henne mer. Hon svarar inte på mail heller. Min jobbcoach på Folkuniversitetet håller på att jaga henne. Så jag vet inte vad som händer. Butiken är stängd. Känns skumt att hon inte hört av sig. Kanske det har hänt något? Jag vet inte. Så jag har börjat tänka att det inte blir något mer där. Så synd när jag tyckte det var så kul. Får se om jag hinner med någon annan arbetsprövning. Jag har inte så lång tid kvar att gå där. Så det hela känns väldigt trist. Kommer jag aldrig att kunna jobba? Hur ska det gå till? Jag behövde den här hjälpen. Nu är kanske allt förstört.

Så ja, det är därför jag känner mig deppig. Men denna veckan har jag kommit igång själv i alla fall. Edgar ska vara på förskolan tre dagar så det blir motion för mig. En lång promenad som gör mig väldigt trött och jag får mer ont. Idag har jag kommit igång med sömnaden igen. Jag måste göra något som påminner om att jobba på riktigt. Så jag har sytt mig en ny klänning. Det gjorde mig lite glad i alla fall.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer