Kalsonger & jobbdag 3!

De här kalsongerna sydde jag klart till Edgar i förmiddags. Jag gör med mudd för att de ska vara skönare att ha på sig. Dessa fick en resår inuti också så de sitter bättre uppe. Han blev helt lycklig när han såg de. Ett perfekt sätt att använda småbitar tyg av. Jag ska börja sy trosor till mig själv också.

Idag blev det inga bilder alls under jobbdagen. Redan när jag vaknade i morse så kände jag mig trött och hängig. Jag borde kanske lagt mig en stund till när Edgar var på förskolan. Men jag sydde istället.

Vår hiss var sönder när jag skulle gå. Oh No!!! Som jag anade så fick jag genast mer smärta. Jag kan verkligen inte gå i trappor. Inte så många i alla fall. Så när jag kom fram så kändes det redan tungt. Som en tung tegelsten som tynger ner bäckenet.

Så idag fick jag testa på att jobba när jag hade mer ont. Jag känner mig så off när jag har ont. Jag vet inte om det märks men det känns så. Jag blir lite osocial och vill helst vara för mig själv när jag har ont. Som en katt som gömmer sig. Men det går ju inte när man ska jobba. Så det var bara att bita ihop.

Fast det där med att bita ihop är en gammal vana. En vana som jag måste försöka bryta. För nu arbetstränar jag ju. Jag ska säga ifrån när det känns för tungt. Tror ni att jag gör det då? Lite sa jag ifrån. Men ändå stod jag upp och strök kläder. Jag borde ha suttit ner idag. Så där lärde jag mig något efteråt. Jag SKA säga ifrån om jag inte orkar. För när jag sen skulle hem så var det väldigt jobbigt att gå. Jag får göra ett nytt försök imorgon. Tur att jag har 6 månader på mig. 😜

Nu ska vi snart på kalas. Hoppas att jag orkar. Helst skulle jag vilja gå och lägga mig nu.

❤️Magdalena❤️

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
sillyme
sillyme,